سلامتی

این غذاها علتافزایش استرس می‌شود_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

آن‌ها دریافتند که گروه دوم دارای ژن‌های فعال‌تری می باشند که با تأثیر بر سطوح مواد شیمیایی مغز تأثیر مستقیمی بر اضطراب شدید موش‌ها دارد.

تیم محققان برای تحقیق خود موش‌ها را به دو گروه تقسیم کردند و برای زمان ۹ هفته به نیمی از آن‌ها یک رژیم غذایی استاندارد با نزدیک به ۱۱ درصد چربی و به نیمی دیگر یک رژیم غذایی پرچرب حاوی ۴۵ درصد چربی اشباع‌شده دادند.

در طول مطالعه، محققان مثالهایی از مدفوع موش‌ها را نیز جمع‌آوری کردند و از این طریق باکتری‌های روده جانوران را مورد برسی قرار دادند. بعد از ۹ هفته، این حیوانات تحت آزمایشات رفتاری قرار گرفتند.

حرکت موش‌ها با انداختن آن‌ها در پیچ و خم‌هایی که باید از آن فرار می‌کردند، سنجیده شد. دانشمندان موش‌ها را در جعبه‌ای قرار می‌دادند که با روشنایی و تاریکی جدا شده می بود؛ زمان بیشتری که در تاریکی سپری می‌شد نشان‌دهنده اضطراب زیاد تر می بود.

دانشمندان این چنین مشاهده کردند که گروه مصرف‌کننده رژیم غذایی پرچرب دچار اضافه وزن شدند، اما مسئله قابل‌دقت این می بود که این موش‌ها تنوع کمتری را در باکتری‌های سودمند روده خود داشتند.

دکتر لوری؛ پژوهشگر این مطالعه با گفتن این که به طور کلی تنوع باکتریایی زیاد تر با سلامتی بهتر همراه است، او گفت:‌ گروه دریافت کننده رژیم غذایی پرچرب، سطح بالاتری از سه ژن مسئول تشکیل و سیگنال‌دهی انتقال‌دهنده عصبی سروتونین ـ که طبق معمول با استرس و اضطراب در ربط است ـ را نشان داده‌اند.

به حرف های دانشمندان همه چربی‌ها زیان اور نیستند و چربی‌های سالم همانند چربی‌های حاضر در ماهی، روغن زیتون، آجیل و دانه‌ها می‌توانند ضد التهاب و برای مغز سودمند باشند.

محققان پیشنهاد می‌کنند تا حد امکان انواع گوناگون میوه و سبزیجات بخورید، پیتزا و سیب زمینی سرخ‌شده را کنار بگذارید و غذاهای تخمیرشده را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا