فوایده روغن ماهی برای بدن

اسیدهای چرب امگا ۳ فقط بخشی از خواص ماهی می باشند. به یاد داشته باشید که مصرف ماهی تعداد بسیاری از ویتامینها و املاح معدنی دیگر را به غیر از امگا ۳ را به بدن شما میرساند به همین علت متخصصان تغذیه اصرار دارند که حداقل دو بار در هفته ماهی بخورید. با این حال اگر مصرف این مقدار ماهی امکان پذیر نیست، مکملهای روغن ماهی میتوانند جانشین مناسبی باشند.
بنابر اظهار دفتر آموزش و ترقی سلامت وزارت بهداشت فراموش نکنید که مصرف مکملهای روغن ماهی نیز همانند تعداد بسیاری از مکملهای دیگر نیازمند مشورت با پزشک است. برخی از مکملهای روغن ماهی حاوی مقادیری ویتامین A می باشند. دقت داشته باشید که با گذشت زمان، مصرف بیشتر از حد ویتامین A میتواند تبدیل صدمه کبدی و درد استخوان بشود.
برخی از مزایای سلامت رژیم غذایی حاوی روغن ماهی از این قبیل است:
_ افت افسردگی: روغن ماهی علاوه بر افت افسردگی علتتنظیم نوسانات خلقی شده و به بهبود خلق و افزایش روحیه پشتیبانی می کند. این چنین مصرف این چربیها در دوران بارداری از ابتلای مادر به افسردگی بعد از زایمان پیشگیری میکند.
_ افت بیش فعالی: روغن ماهی امکان پذیر علائم مشکلات رفتاری در جوانان به اختصاصی افرادی که به بیش فعالی مبتلا می باشند را افت دهد.
_ مزایای حافظه: مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ تبدیل بهبود حافظه در بزرگسالان و جوانان میبشود ضمن این که به قوت استدلال و تحکیم قوت تمرکز پشتیبانی میکند. روغن ماهی جریان خون را بهبود میبخشد و حتی روی هورمونها و سیستم ایمنی بدن نیز تاثیرگذار است.
_ نگه داری سلامت قلب: روغن ماهی نه تنها به پایین آمدن سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون پشتیبانی میکند بلکه در جلوگیری از سفت شدن عروق نیز نقش بسزایی دارد.
_ حفاظت در برابر آلزایمر: شماری از مطالعات پزشکی نشان داده است که مصرف روغن ماهی به افت خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، زوال عقل و حتی شیزوفرنی پشتیبانی میکند.
_ حفاظت از بینایی: مصرف اسید چرب امگا ۳ از چشمها در برابر عارضه دژنراسیون ماکولای وابسته به سن جلوگیری میکند و این چنین خطر ابراز سندرم خشکی چشم را افت میدهد.
_ صرع: بیماران مبتلا به صرع که از دوزهای پایین مکملهای روغن ماهی منفعت گیری میکنند، حملات تشنج در آنها افت مییابد.
_ افت التهاب: روغن ماهی نقش موثری در افت التهاب در بافتها دارد. این مکمل برای بهبود اختلالات گوارشی سودمند است.