سلامتی
«غذای مغز» چیست؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
به ماهی لقب «غذای مغز» داده شده است و یک مطالعه تازه مشخص می کند که امکان پذیر این نوشته واقعا برای بزرگسالان میانسال صدق کند.
محققان دریافتند که در بین بیشتر از ۲۰۰۰ فرد میانسال، افرادی که سطح اسیدهای چرب امگا۳ خونشان بالاتر است، در تستهای تواناییهای فکری خاص کارکرد بهتری داشتند. آنها این چنین دارای بافت ضخیمتری در ناحیه مغز مرتبط با حافظه بودند، بافتی که طبق معمولً هنگامی افراد مسن دچار زوال عقل میشوند نازک میشود.
اسیدهای چرب امگا ۳، به اختصاصی دو نوع معروف به DHA و EPA، در ماهیهای چرب همانند سالمون، ماهی تن، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و ساردین به بسیاری یافت میشوند. آنها این چنین میتوانند از طریق مکملهای روغن ماهی دریافت شوند.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




