سلامتی

۱۰ ترفند و مسئله برای تحکیم توانایی های شیرینی پزی

[ad_1]

دستور پخت را جستوجو کنید

اگر قرار است فقط یک مسئله را در نظر بگیرید، بعد بهتر است با دقت بیشتری مورد اول را مطالعه کنید. هر آنچه که برای پخت شیرینی و کیک نیاز است، در دستور پخت آن نوشته می‌شود. برخی از نکاتی که زیاد تر باید مورد دقت قرار گیرند عبارت هستند از: قبل از پخت شیرینی، فر را برای مدتی روشن کنید تا گرم شود، قبل از ریختن مواد درون قالب، آن را مقداری چرب کنید، برای منفعت گیری از کره باید صبر کنید تا به دمای اتاق برسد. نیازی نیست همه این موارد را در ذهن خود نگه دارید، امکان پذیر با دقت به نوع کیک و شیرینی استثنا هم وجود داشته باشد و نیازی نباشد که همانند همیشه مرحله های را تکرار کنید. بعد ساده‌ترین کار این است که همه نکات نوشته شده در دستور پخت کیک و شیرینی را با دقت جستوجو کنید.

اندازه گیری مواد را به درستی انجام دهید

منظور از اندازه گیری، وزن و حجمی است که برای مواد راه اندازی دهنده کیک و شیرینی حرف های می‌شود. از آنجایی که آرد ماده مهم در پخت شیرینی و کیک است، در زیاد تر موارد منظور از اندازه گیری صحیح این است که آن را روی ترازوی آشپزخانه وزن کنید تا از مقدار درست آن یقین شوید. بعضی اوقات پیمانه اندازه گیری شما با آنچه مد نظر نویسنده است، فرق می‌کند. برای آنکه کارتان راحت‌تر شود، به جستوجو دستور پختی باشید که مقدار مواد راه اندازی دهنده را به جای حجم، به گرم ذکر کرده باشد. یقیناً می‌توانید خودتان حجم را به گرم تبدیل کنید، ولی قطعا زمان بیشتری می‌برد و نتیجه هم امکان پذیر دقیق به دست نیاید.

از مواد تازه منفعت گیری کنید

در این جا برتری با مواد مخمر شیمیایی همانند بیکینگ پودر و جوش شیرین است چرا که ابن مواد سپس از گذشت شش ماه بیشترین تاثییر خود را از دست خواهند داد و امکان پذیر شیرینی یا کیک شما انچه که باید، در نیاید. ادویه‌هایی همانند دارچین، جوز هندی و میخک هم امکان پذیر طعم و قوت خود را سپس از مدتی از دست بدهند، خصوصا وقتی که به طور پودر شده آن‌ها را تهیه کرده باشید.

بدانید که مخلوط کردن بیشتر از حد مواد علتچسبندگی آن‌ها می‌شود

خمیر از آرد تهیه می‌شود و آرد هم حاوی گلوتن است و هر چه زیاد تر آن را هم بزنید، ورز دهید یا بکوبید، سفت شده و حالت کشسانی اشکار می‌کند. احتمالا در رابطه با خمیر پیتزا تصمیم داشته باشید که بافت سفت تری اشکار کند، ولی برای خمیر پای این بافت مناسب و ایده آل نیست. خوشبختانه در زیاد تر دستور پخت شیرینی‌ها ذکر می‌شود که خمیر را برای چه زمان و با چه فشاری ورز دهید یا هم بزنید. بعد باز هم بهتر است به دستور پخت دقت بیشتری داشته باشید.

سر خود چیزی را عوض نکنید

در اینجا هم مجدد به مسئله مهم جستوجو کردن دستور پخت باز می‌گردیم. برای مثال برای نوآوری در طعم نباید مقداری بلوبری را به دستور پخت نان موزی اضافه کنید. این مسئله به آن معنی نیست که طعم بلوبری و موز خوشمزه نمی‌شود، یقیناً احتمالا نتیجه نهایی خوشایند نباشد، ولی قضیه اینجاست که برای اینکار باید به جستوجو دستور پخت نان موز و بلوبری بگردید نه آنکه خودتان مقداری از این میوه را به خمیر اضافه کنید. تاثییر این کار شما امکان پذیر بر بافت کلی نان دیده شود و همه زحمات را به باد دهد.

فر خود را کالیبره کنید

مشکل اینجاست که احتمالا درجه حرارت فر شما دقیقا چیزی نباشد که تنظیم کرده اید. اگر دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گذاشته اید، ولی فقط به اندازه ۳۲۰ درجه فارنهایت حرارت می‌دهد یا مقدار آن زیاد تر و تا نزدیک به ۳۸۰ درجه می‌رسد، شیرینی و کیکتان آنگونه که انتظار می‌رود، نمی‌پزد. در این شرایط تعمیر فر هم زمان بر است و هم هزینه بر. راه حل ساده‌ای که نظر می‌شود این است که یک دماسنج ارزان قیمت بخرید و آن را درون فر قرار دهید. حال می‌توانید درجه حرارت فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید و عدد روی دماسنج را بخوانید. اگر عدد آن متفاوت می بود، می‌توانید درجه حرارت فر را کم و زیاد کنید تا به مقدار مورد نظرتان برسد.

از قالب‌های رنگ روشن منفعت گیری کنید

علت آن است که قالب‌های رنگ تیره حرارت بیشتری نسبت به انواع رنگ روشن جذب می‌کنند و همین قضیه امکان پذیر علتسوختن انتهای شیرینی و کیک شود. فکر می‌شود دستور پخت‌ها با قالب‌های رنگ روشن نوشته و تست شده است. اگر هم قالبی که دارید تیره رنگ است، می‌توانید درجه حرارت را کم کنید یا زمان پخت را مقداری تحول دهید. یقیناً در این شرایط قانون شماره یک که جستوجو کردن دستور پخت است، نقض می‌شود. بعد بهتر است به فکر خرید قالب‌های تازه باشید.

از کره بدون نمک منفعت گیری کنید

دستور پخت حتما به این مسئله اشاره می‌کند، بعد جستوجو کردن دستور را فراموش نکنید. ولی اگر در رابطه با کره مسئله‌ای ذکر نشده می بود، از کره بدون نمک منفعت گیری کنید. نمک اضافه شده نه تنها طعم کیک را تحت تاثییر قرار می‌دهد، بلکه افزایش گلوتن در آرد را تحول می‌دهد و می‌تواند روی خمیر و مایع کیک هم تاثییر داشته باشد.

دیواره ظرف مواد مخلوط شده را تمیز کنید

وقتی که در حال مخلوط کردن مایع کیک و خمیر شیرینی هستید، مواد راه اندازی دهنده باید به طور کامل با هم ترکیب شوند و اگر مقداری از مواد همانند کره، تخم مرغ و شکر به دیواره ظرف یا کاسه چسبیده باشند، در واقع یک جای کار می‌لنگد. اگر این کار را با مخلوط کن و همزن انجام می‌دهید می‌توانید آن را سپس از ۳۰ ثانیه خاموش کنید، دیواره را تمیز کرده و مواد چسبیده را به باقی مخلوط اضافه کنید و سپس مجدد آن را روشن کنید.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

درب فر را بسته نگه دارید

نگاه کردن به درون فر برای مشاهده روال پخت دلنشین است، ولی تاثییر خوبی بر مرحله پخت نمی‌گذارد. اگر کیک در حال پخت باشد، ورود هوا به درون فر یا حتی لرزش درب آن امکان پذیر علتافتادن یا ریختن مواد شود. به غیر از آن حرارت حاضر در فر با باز شدن درب آن خارج می‌شود و در نتیجه در پخت شیرینی و کیک نتیجه بدی می‌گذارد. یقیناً برخی از آشپزان و شیرینی پزان حرفه‌ای نظر می‌کنند که در میانه زمان پخت، قالب را بچرخانید، ولی مزیتی که به دست می‌آید قیمت هدررفت حرارت را ندارد، بعد بگذارید درب فر بسته بماند.

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا