پنج ماده غذایی سودمند برای مبتلایان به سختی خون بالا

در ادامه برای پشتیبانی به تنظیم سختی خون در محدوده سالم و نرمال، ۵ ماده غذایی به شما معارفه میشود:
۱) پسته
پسته خام در قیاس با دیگر مغزها کالری کمتری دارد و حاوی مقادیر بسیاری پروتئین، آرژنین و مواد معدنی همانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم است؛ این ترکیبات روی افت سختی خون تأثیر قابل توجهی دارند.
۲) پرتقال
پرتقال به گفتن منبعی از پتاسیم و ویتامین سی، سختی خون را تا حد قابل توجهی افت میدهد.
۳) عدس
مصرف عدس برای افرادی که سختی خون بالا دارند سودمند است، چون پتاسیم حاضر در عدس با سختی خون بالا مبارزه میکند و علتپایین آمدن آن میشود.
۴) سفیده تخم مرغ
مطابق تحقیقات انجامشده، ترکیبات حاضر در سفیده تخم مرغ با قابلیت افت فشارخون، تأثیری شبیه با مصرف دوز پایین نوعی داروی فشارخون (به نام کاپتوپریل) دارد.
۵) سیب زمینی
سیب زمینی سرشار از پتاسیم است و مصرف آن برای بیماران مبتلا به سختی خون بالا پیشنهاد میشود. مصرف منظم پتاسیم میتواند سختی خون بالا را افت دهد.