مصرف پروتئین آب پنیر جهت آکنه میشود؟

یافتههای این کارآزمایی مشخص می کند که طی دوره ۶ ماهه، مردان مبتلا به آکنه که مکمل پروتئین آب پنیر مصرف کردهاند، تفاوت معنیداری در تغییرات کل ضایعات آکنه و شدت آکنه صورت و تنه در قیاس با گروه غیر پروتئین آب پنیر نشان ندادند.
این تحقیق، که بهگفتن کارآزمایی همسطحی طراحی شده، با مقصد بازدید ربط بالقوه بین مصرف پروتئین آب پنیر و شدت آکنه در مردان مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط صورت و یا تنه، به موضوعی میپردازد که با گمانهزنیها و نظرات متناقض احاطه شده است.
مقصد اولیه از این کارآزمایی، اشکار کردن ربط بین پروتئین آب پنیر و شدت آکنه می بود. مردان مبتلا به آکنه خفیف تا متوسط صورت و یا تنه بهطور اتفاقی در دو گروه مداخله، مصرف روزانه ۳۰ گرم پروتئین آب پنیر همراه با مکمل غذایی پروتئین غیر آب پنیر، یا گروه کنترل که ۴۶ گرم مکمل غذایی پروتئین غیر آب پنیر مصرف کردند، قرار گرفتند.
یافتههای کلیدی
• در کل ۴۹ شرکتکننده، با میانگین سنی ۱۹.۷ سال در گروه پروتئین آب پنیر و ۲۰.۳ سال در گروه غیر پروتئین آب پنیر، در تحقیق قرار گرفتند.
• یافتههای کارآزمایی هیچ تفاوت آماری معنیداری را در ضایعات آکنه کل صورت و تنه بین گروه پروتئین آب پنیر و پروتئین غیر آب پنیر نشان نداد.
• میانگین تفاوتها به ترتیب ۹۹/۵- (۰۹/۰ =p) و ۱۸/۲-( p = ۰.۶۵) می بود.
• علاوه بر این، تنها یک شرکتکننده (۴.۳ درصد) در گروه پروتئین غیر آب پنیر، افزایش شدت آکنه را در مقیاس برسی جهانی محقق گزارش کرد.
نتایج
نتایج کارآزمایی مشخص می کند که در طول دوره ۶ ماهه، مردان مبتلا به آکنه که مکمل پروتئین آب پنیر را مصرف کردهاند، تفاوت قابلتوجهی در ضایعات یا شدت آکنه در قیاس با افراد گروه پروتئین غیر آب پنیر توانایی نکردهاند. این تفاوت همسطحی بینشهای ارزشمندی را در رابطه او گفت و گوهای جاری حوالی تاثییر بالقوه پروتئین آب پنیر بر آکنه اراعه میدهد. آکنه، نگرانی رایج پوستی، زیاد تر به گمانهزنی در رابطه ربط آن با انتخابهای غذایی منجر میشود.
یافتههای این تحقیق به مجموعهای از شواهد فزاینده پشتیبانی میکند که مقصد آن اراعه فهمیدن دقیقتر از عوامل مؤثر بر شدت آکنه است. با ادامه او گفت و گو در رابطه رابطه بین رژیم غذایی و شرایط پوستی، تحقیقات مبتنی بر شواهد، نقش مهمی در از بین بردن شایعه ها و اراعه بینشهای عملی ایفا میکنند.
نتایج این کارآزمایی بر اهمیت تصمیمگیری آگاهانه در رابطه انتخابهای تغذیهای اصرار میکند و به افرادی که پروتئین آب پنیر را در رژیم غذایی خود میگنجانند، مطمعن خاطر میدهد.
نتایج این تحقیق در مجله Dermatology انتشار شد.