خوردن غذاهای ناسالم بر روی جذابیت جنسی تاثییر میگذارد

نتیجه تحقیقات آنها به زبان ساده این است که آنهایی که غذاهای فرآوری شده و «غذاهای ناسالم» بیشتری میخوردند، از نظر جنس ناموافق کمتر دلنشین به نظر میرسند.
این مطالعه توضیح میدهد که چطور مصرف زیاد و مستمر غذاهای حاوی گلیسمی بالا (یعنی غذاهایی که به شدت بر قند خون شما تأثیر میگذارند) بدون در نظر گرفتن عواملی همانند شاخص توده بدنی (BMI) و سن افراد، با رتبهبندی جذابیت پایینتر ربط دارند.
به عبارت دیگر، خوردن زیاد مواد غذایی زیاد فرآوری شده همانند شیرینی، کلوچه و چیپس امکان پذیر علتشود دیگران شما را زشت ببینند.
این تحقیق بویژه از آن رو مهم است که اکنون رژیم غذایی مردم در کشورهای صنعتی، عمدتا حاوی مقدار بسیاری کربوهیدرات تصفیه شده یا غذاهای زیاد فرآوری شده است که فاقد هرگونه قیمت غذایی واقعی می باشند. برخی از مثالهای این مواد غذایی عبارت هستند از آرد سفید، شکر و مواد حاضر در بینقولهای بسته بندی شده کوچک(اسنکها).
مطالعات قبلی نشان داده می بود که افزایش مصرف این غذاها، امکان پذیر خطر ابتلا به بیماریهایی همانند چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را افزایش دهد و اکنون این تحقیق تازه نشان داده که خوردن مقدار بسیاری کربوهیدراتهای تصفیهشده، امکان پذیر بر ویژگیهای غیرپزشکی افراد نیز تأثیر بگذارد.
این تحقیق بویژه از آن رو مهم است که اکنون رژیم غذایی مردم در کشورهای صنعتی، عمدتا حاوی مقدار بسیاری کربوهیدرات تصفیه شده یا غذاهای زیاد فرآوری شده است که فاقد هرگونه قیمت غذایی واقعی می باشند. برخی از مثالهای این مواد غذایی عبارت هستند از آرد سفید، شکر و مواد حاضر در بینقولهای بسته بندی شده کوچک(اسنکها).
مطالعات قبلی نشان داده می بود که افزایش مصرف این غذاها، امکان پذیر خطر ابتلا به بیماریهایی همانند چاقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را افزایش دهد و اکنون این تحقیق تازه نشان داده که خوردن مقدار بسیاری کربوهیدراتهای تصفیهشده، امکان پذیر بر ویژگیهای غیرپزشکی افراد نیز تأثیر بگذارد.
پژوهشگران در این تحقیق از ۱۰۴ زن و مرد بزرگسال فرانسوی پشتیبانی گرفتند.
آنها به برخی از این شرکتکنندگان، صبحانهای با مواد غذایی حاوی گلیسمی بالا و کربوهیدراتهای تصفیهشده دادند که سطح قند خون را افزایش خواهند داد و به گروه دوم از شرکت کنندگان نیز صبحانهای با سطح گلیسمی پایین دادند.
بعد از انجام این آزمایشها، از همه شرکت کنندگان خواستند که یک فرم نظرسنجی را پر کنند.
سپس از داوطلبان دگرجنسگرا خواستند با منفعت گیری از عکسهایی که دو ساعت بعد از خوردن صبحانه گرفته شده بودند، جذابیت چهره شرکتکنندگان در جنس ناموافق را برسی کنند.
تجزیه و تحلیلها جوابها نشان داد که مصرف یک صبحانه با گلیسمی بالا، ربط راحتی با جذابیت کمتر چهره در بین مردان و زنان دارد.
این چنین بین مصرف «مستمر» کربوهیدراتهای تصفیه شده در طول صبحانه و بین قولها با رتبهبندی جذابیت پایین و در روبه رو، بین مصرف غذاهای پرانرژی با رتبهبندی جذابیت بالاتر نیز ربط اشکار شد.
این نتایج حتی بعد از آنکه تیم تحقیقعوامل فرد دیگر را که به طور بالقوه بر جذابیت تأثیر میگذارند (همانند سن، سن فهمیدن شده، BMI، عادات سیگار کشیدن و مقدار موهای صورت) در نظر گرفتند، باز هم تایید شد.
به این ترتیب نویسندگان این مطالعه اظهار کردند: «به نظر میرسد جذابیت چهره که یک عامل مهم در تعامل های اجتماعی است، تحت تأثیر مصرف سریع و مزمن کربوهیدرات تصفیه شده در مردان و زنان قرار میگیرد».
با این وجود آنها اصرار گردند که انجام تحقیقات زیاد تر با گروههای بزرگتری از شرکت کنندگان به منظور رسیدن به فهمیدن عمیقتر در این باره که دقیقا چطور کربوهیدراتهای تصفیه شده امکان پذیر با جذابیت و دیگر ویژگیهای اجتماعی ربط داشته باشند، الزامی است.