برخی رژیمهای غذایی به افت رشد تومورهای سرطانی پشتیبانی میکنند

با این حال به حرف های دانشمندان هم چنان به بازدیدهای بیشتری در این عرصه برای برسی تاثییر این رژیمهای غذایی بر روی انسانها نیاز است. به حرف های محققان شماری از رژیمهای غذایی پرطرفدار که دریافت کالری، قند و برخی از مواد غذایی اشکار را محدود میکنند بر روی رشد تومورهای سرطانی تاثییر میگذارند.
هرچند این پژوهش رژیم غذایی مشخصی را به گفتن رژیم غذایی سودمند برای همه بیماران مبتلا به سرطان تشخیص نمیدهد اما در عین حال نشاندهنده اهمیت نقش رژیم غذایی در دورههای درمان این بیماری است.
نتیجه بازدیدهای دانشمندان در این باره در پژوهشی که از سوی دانشگاه سملویس در مجارستان انتشار شده آمده است.
به حرف های پژوهشگران با تنظیم رژیم غذایی بیمار میتوان علاوه بر عکس العمل بدن او به درمان انتخاب شده بر روی مقدار رشد تومورهای سرطانی نیز تاثییر گذاشت.
تومورهای سرطان دهانه رحم، روده و برخی از انواع سرطان پستان برای رشد نیازمند دریافت قند می باشند. این در حالی است که سلولهای سرطانی ریه، لوزالمعده، مغز استخوان و مغز برای رشد نیاز به گلوتامین، نوعی از اسیدهای آمینه می باشند.
از نظر دیگر تومورهای سرطان پروستات با دریافت فروکتوز رشد میکنند.
به حرف های دانشمندان سلولهای سالم بدن انسان در جریان برخی از رژیمهای غذایی همانند رژیک غذایی کتوژنیک میتوانند به آسانی از کتونها تغذیه کنند اما سلولهای سرطانی برای تبطیق خود با این رژیم غذایی مشکل خواهند داشت.