سلامتی

این افراد لب به جگر نزنند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

سمانه منصوری با اشاره به خواص جگر اظهار کرد: جگر، همراه با دیگر گوشت‌ها، غذای زیاد محبوب و یکی از مغذی‌ترین مواد غذایی روی کره زمین است.

این ماده غذایی از نظر محتوای مواد مغذی از میوه‌ها و سبزی‌ها پیشی می‌گیرد و سرشار از پروتئین با کیفیت بالا و کالری کم است. جگر انواع مختلفی دارد که شامل جگر مرغ، گوساله و گوسفند است.

او گفت: جگر غلیظ‌ترین منبع طبیعی ویتامین A، منبع عالی پروتئین با کیفیت بالا و حاوی مقدار بسیاری از ویتامین‌های گروه B به خصوص ویتامین B۱۲ و یکی از بهترین منبع های طبیعی اسید فولیک و حاوی فرم زیاد قابل جذب آهن است.

منصوری فرمود: جگر غنی از عناصر کمیاب از جمله مس، روی، کروم و بهترین منبع طبیعی مس است. این ماده غذایی، یک عامل ضد خستگی است و سه برابر یک تخم مرغ کولین دارد.

او گفت: جگر حاوی کوانزیم کیوتن ( CoQ۱۰ ) یک ماده مغذی حیاتی برای کارکرد قلب و عروق و منبع خوبی از پورین‌ها، ترکیبات حاوی نیتروژن که به گفتن پیش‌ساز برای DNA و RNA عمل می‌کنند، است.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان او گفت: جگر حاوی پروتئین با کیفیت بالا است؛ پروتئین برای زندگی حیاتی است و تقریباً در هر تکه از بدن یافت می‌شود و برای ساخت و ترمیم سلول‌ها و تبدیل غذا به انرژی نیز ملزوم است.

وی گفت: مصرف زیاد پروتئین به افت وزن پشتیبانی می‌کند چون گرسنگی و اشتها را افت می‌دهد. علاوه بر این، پروتئین بهتر از چربی یا کربوهیدرات‌ها گرسنگی را رفع می‌کند. مصرف پروتئین بالا می‌تواند مقدار متابولیسم یا تعداد کالری‌هایی که بدن برای کارکرد منفعت گیری می‌کند را افزایش دهد.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: داشتن نرخ متابولیسم بالاتر به این معنی است که کالری بیشتری مصرف می‌شود که می‌تواند برای افت وزن سودمند باشد؛ به خصوص اگر همراه با افت کالری دریافتی باشد. جگر نسبت به تعداد بسیاری از گوشت‌های دیگر کالری کمتری دارد.

وی با اشاره به محدودیت مصرف جگر او گفت: نگرانی در رابطه ایمنی مصرف جگر در دوران بارداری تا حد بسیاری به علت محتوای ویتامین A آن است. ویتامین A از پیش ساخته شده، نوعی ویتامین است که در جگر یافت می‌شود و مصرف زیاد آن با نقایص مادرزادی مرتبط است. با این حال، خطر دقیق نامشخص است و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

منصوری تصریح کرد: اگرچه امکان پذیر خوردن مقدار مقداری جگر گهگاهی در دوران بارداری بی‌خطر باشد اما باید در مصرف آن احتیاط کرد.

وی با اشاره به محدودیت مصرف جگر توسط افرادی که مبتلا به نقرس می باشند، او گفت: نقرس نوعی آرتریت است که در تاثییر سطوح بالای اسید اوریک در خون تشکیل می‌شود و علائم آن شامل درد، سفتی و تورم در مفاصل است.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان افزود: جگر سرشار از پورین است که اسید اوریک را در بدن راه اندازی می‌دهد به این علت مهم است که در صورت ابتلا به نقرس، مصرف آن محدود شود.

وی او گفت: با این وجود اگر فردی از نقرس رنج نمی‌برد، خوردن جگر لزوما جهت ابراز این بیماری نمی‌شود. تعدادی از عوامل می‌توانند خطر ابتلا به نقرس را افزایش دهند که عوامل غذایی تنها نزدیک به ۱۲ درصد موارد را راه اندازی خواهند داد.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا