سلامتی

فلفل تند علتافزایش عمر می‌شود_بام وطن


به گزارش بام وطن

داوطلبان به دو گروه تقسیم شدند: در یکی، آنها ۳ بار در هفته غذای تند می‌خوردند، در فرد دیگر – همه جوری غذایی می‌خوردند به جز تند.

نتیجه :مقدار مرگ و میر در گروه اول ۱۴ درصد کمتر از گروه دوم شد. 

مسئله این است که فلفل حاوی ماده خاصی است – کپسایسین. این همان چیزی است که به آن گرما می‌دهد. کپسایسین تشکیل اندورفین – هورمون های نشاط را افزایش می‌دهد. به این علت به مرور زمان میتوانید به غذاهای تند عادت کنید.

علاوه بر این، کپسایسین سلول‌های سرطانی را از بین می بر،  میتوکندری را مهار می‌کند. در واقع کپسایسین سلول‌های سرطانی را از انرژی محروم می‌کند.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا