سلامتی

با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید_بام وطن


به گزارش بام وطن

خواب ناکافی زیاد تر حس خستگی مفرط و بی حالی را در بدن تشکیل می‌کند. افراد زیاد تر تلاش دارند با مصرف ویتامین‌های تقویتی و انجام دیگر درمان‌های دارویی این حس خستگی مفرط را از خود دور کنند. اما به باور متخصصان می‌توان در صورت خستگی مفرط و افت توان جسمانی با مصرف یک سری مواد غذایی تا حد بسیاری نیروی از دست رفته بدن را جبران کرد.

آیا زیاد تر شب‌های خود را با غلت زدن در تخت و تلاش مفرط برای خوابیدن سپری می‌کنید و با حس خستگی از خواب بیدار می‌شوید؟ بعد این ضعف و خواب ناکافی نشان‌دهنده افتیک ماده معدنی حیاتی به نام منیزیم است که امکان پذیر تبدیل چندین مشکل سلامتی همانند گرفتگی عضلات شود. ضعف، ضربان قلب نامنظم و سختی خون بالا. با این حال، ساده‌ترین راه برای از بین بردن این حالت، گنجاندن غذاهای غنی از منیزیم در رژیم غذایی روزانه است.

چطور افتمنیزیم بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟

سطوح ناکافی منیزیم در بدن امکان پذیر بر سلامت جسم و روان تأثیر منفی بگذارد. افتمنیزیم امکان پذیر علتگرفتگی ناگهانی عضلانی، ضعف و خستگی شود چون این ماده معدنی کارکرد مناسب ماهیچه ها را ضمانت می‌کند و به متابولیسم (سوخت و ساز) انرژی پشتیبانی می‌کند.

علاوه بر این، افتاین ماده معدنی می‌تواند تبدیل مشکلات قلبی وعروقی همانند ضربان قلب نامنظم و سختی خون بالا شود، چرا که منیزیم برای نگه داری سلامت قلب و تنظیم سختی خون الزامی است.

در واقع، افتشدید منیزیم امکان پذیر عواقب جدی داشته باشد که می‌تواند بر استخوان، کارکرد اعصاب و سلامت کلی تأثیر بگذارد. برخی از غذاهای رایج وجود دارد که می‌توانند به طور طبیعی سطح منیزیم را در بدن افزایش دهند. ادامه نوشته را بخوانید تا زیاد تر با این غذاها آشنا شوید.

اسفناج یکی از بهترین منبع های گیاهی منیزیم است. اسفناج پخته شده در هر ۱۰۰ گرم نزدیک به ۷۹ میلی گرم منیزیم را فراهم می‌کند. منفعت گیری از اسفناج در سالاد، سوپ، ماست یا همراه سیب زمینی سرخ شده یا حتی آنگونه که در سرزمین ما مرسوم است به طور خورش (خورش اسنفاج یا آلو اسفناج) می‌تواند به افزایش مصرف منیزیم پشتیبانی کند.

بادام

بادام غنی از مواد مغذی و سرشار از منیزیم است و در هر ۱۰۰ گرم نزدیک به ۲۶۸ میلی گرم منیزیم دارد. خوردن با دام به همراه دیگر مغزها و آجیل‌ها یا اضافه کردن آن به گرانولا، راه‌های آسانی برای افزایش مصرف منیزیم می باشند.

تخم کدو تنبل

تخم کدو تنبل یکی دیگر از منبع های عالی منیزیم است که در هر ۱۰۰ گرم تقریبا ۵۳۵ میلی گرم منیزیم دارد. پاشیدن تخم کدو تنبل روی سالاد، بلغور جو دوسر یا ماست می تواند علترفع نیاز روزانه به منیزیم شود.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

آووکادو

آووکادو نه تنها سرشار از چربی‌های سالم است، بلکه منبع خوبی از منیزیم نیز است و در هر ۱۰۰ گرم نزدیک به ۲۹ میلی گرم منیزیم دارد. افزودن آووکادو به ساندویچ ها، سالادها یا اسموتی‌ها می‌تواند به دریافت منیزیم شما پشتیبانی کند.

شکلات تلخ

شکلات تلخ نه تنها خوشمزه است، بلکه منبع خوبی از منیزیم نیز هست و در هر ۱۰۰ گرم تقریبا ۲۲۸ میلی گرم منیزیم دارد. انتخاب شکلات تلخ با محتوای کاکائوی بالا (نزدیک به ۷۰ درصد یا زیاد تر) می‌تواند منیزیم روزانه مورد نیاز بدن را همراه با دیگر مزایا سلامتی فراهم کند.

لوبیای سیاه

لوبیای سیاه یکی از انواع حبوبات مغذی است که سرشار از منیزیم است. لوبیای پخته در هر ۱۰۰ گرم ، تقریبا ۱۶۰ میلی گرم منیزیم دارد. گنجاندن لوبیای سیاه در غذاهایی همانند انواع آش‌های ایرانی، سالاد یا سوپ می‌تواند به افزایش سطح منیزیم شما پشتیبانی کند.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا