این خوراکی ها را برای افزایش طول عمر بخورید_بام وطن

به گزارش بام وطن
در این نوشته مثالهایی از مواد غذایی را برای دستیابی به این مقصد به شما معارفه میکنیم.
قارچ
مصرف منظم قارچ خطر ابتلا به سرطان سینه را افت میدهد. این قضیه ناشی از وجود مهارکنندههای آروماتاز در قارچ است که از تشکیل استروژن جلوگیری میکند؛ هورمون استروژن در ابتلا به برخی از انواع سرطان سینه نقش دارد.
قارچها درصورتی در فرایند افزایش طول عمر مؤثرند که آنها را بهصورت پختهشده مصرف کنید. قارچ خام حاوی یک مادهی سرطانزا به نام آگاریتین (Agaritine) است که در صورت طبخ، مقدار این ماده به طورقابل توجهی افت مییابد.
گوجهفرنگی
بیشترین مقدار از مواد مغذی که سلامتی را ارتقا داده و طول عمر را افرایش خواهند داد، در گوجهفرنگی یافت میشود؛ لیکوپن، ویتامینهای C و E، بتاکاروتن و آنتیاکسیدانهای فلاونول فقط چند نمونه از ترکیبات سودمند گوجهفرنگی محسوب خواهد شد.
لیکوپن از شما در برابر سرطان پروستات، صدمه پوستی ناشی از روبه رو با اشعهی ماوراء بنفش خورشید و بیماریهای قلبی-عروقی محافظت میکند.
لوبیا
مصرف روزانهی لوبیا و دیگر حبوبات در تثبیت قند خون، افت اشتها و محافظت از رودهی بزرگ در برابر سرطان مؤثر است.
مطابق شواهد، اگر دو بار در هفته لوبیا، نخود یا عدس مصرف کنید، گمان ابتلا به سرطان رودهی بزرگ افت مییابد. لوبیا قرمز، لوبیا سیاه، نخود و عدس همه انها برای سلامتی و افزایش طول عمر مفیدند.
سبزیجات برگ سبز
سبزیجات دارای برگهای سبز همانند اسفناج و کاهو در هر پوند (نزدیک به ۴۵۰ گرم) کمتر از صد کالری انرژی دارند؛ همین قضیه این گروه از سبزیجات را به یک غذای مناسب برای کنترل وزن تبدیل میکند.
در سبزیجات برگدار مقدار بسیاری فولات (ویتامین B۹)، لوتئین و زآگزانتین وجود دارد. لوتئین و زآگزانتین، کاروتنوئیدهایی می باشند که از چشمها در برابر صدمه ناشی از نور محافظت میکنند. فیتوکمیکالهای محلول در چربی، بهاختصاصی کاروتنوئیدها، که بهوفور در سبزیجات برگدار یافت خواهد شد، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.
مغزها
آجیل منبع غنی چربیهای سالم، پروتئین گیاهی، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. مغزها به علت این که شاخص گلیسمی (GI) پایین دارند، به کنترل قند خون پشتیبانی میکنند و به همین علت قسمت مهمی از رژیم غذایی ضددیابت را راه اندازی خواهند داد. شاخص گلیسمی مقدار تأثیر غذاها را روی قند خون مشخص می کند. هر چه مقدار GI یک غذا پایینتر باشد، سپس از مصرف آن، قند خون شما به مقدار کمتری افزایش اشکار میکند.
خوردن منظم آجیل در افت کلسترول خون مؤثر است و از ابتلا به بیماری قلبی جلوگیری میکند. مغزهای خوراکی همانند گردو، بادام و پسته کالری بالایی دارند. اما چون اشتها را افت خواهند داد، گنجاندن آنها در برنامهی غذایی به افت وزن پشتیبانی میکند.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی