سلامتی

این خوراکی خوشمزه شما را افسرده می‌کند_بام وطن


به گزارش بام وطن

تحقیقات تازه حاکی از آن است که سیب زمینی سرخ‌شده و دیگر غذاهای شبیه آن، سلامت روان ما را تحت‌تأثیر قرار خواهند داد. در قیاس با دیگر فست‌فودها، سیب‌زمینی سرخ‌شده یکی از راحت‌ترین و محبوب‌ترین غذاها از لحاظ طعم و فرایند آماده‌سازی است که خوش‌طعم و کم‌هزینه به نظر می‌رسد. مطابق تحقیقات تازه، مصرف منظم سیب‌زمینی سرخ‌شده می‌تواند روی مصرف‌کنندگان آن تأثیرات منفی بگذارد. در مطالعه منتشرشده در مجله علمی PNAS، داده‌های بیشتر از ۱۴۰هزار شرکت‌کننده طی ۱۱ سال مشخص می کند که ربط راحتی بین مصرف زیاد غذاهای سرخ‌شده (به خصوص سیب‌زمینی) و خطر افسردگی و اضطراب وجود دارد.

یافته‌ها مشخص می کند که خوردن مکرر غذاهای سرخ‌شده با افزایش ۱۲ درصدی اختلال اضطراب و افزایش ۷ درصدی خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است. این ربط در مردان و نوجوانان نیرومندتر است. این نتایج، بر اهمیت افت مصرف غذاهای سرخ‌شده به منظور ترقی سلامت روان پافشاری می‌کند.

محققان به ماده‌ای به نام «آکریل آمید» به گفتن علت بالقوه ربط بین مصرف غذاهای سرخ‌شده و افسردگی و اضطراب اشاره کردند. مطابق حرف های سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، آکریل آمید طی فرایند پخت در دمای بالا (همانند سرخ کردن یا برشته کردن) تشکیل می‌شود.

به طور کلی، در حالی که احتمالا مصرف گهگاه غذاهای سرخ‌شده مشکلات عمده‌ای را تشکیل نکند، اما مصرف مکرر آنها امکان پذیر به طور غیرمستقیم بر سلامت روان تأثیر بگذارد. غذاهای سرخ‌شده طبق معمولً کالری و چربی‌های اشباع‌شده بالایی دارند و می‌توانند تبدیل مشکلاتی همانند چاقی، سختی خون و کلسترول بالا شوند؛ این بیماری‌های مزمن نیز امکان پذیر به نوبه خود سلامت روان ما را تحت‌الشعاع قرار دهند.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا