سلامتی

سپس خوردن این میوه نخوابید_بام وطن


به گزارش بام وطن

کیوی هضم کننده قوی گوشت است ، اثرات قوی اسیدی کیوی بر روی معده بالاخص با شکم خالی و خوابیدن سپس از خوردن آن علتصدمه جدی به بافت معده وخونریزی معده میشود.

کیوی خام نیز دارای مقادیر بسیاری آنزیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت سودمند است، اما گمان دارد برای برخی از افراد آلرژ‌ی‌زا باشد.

کیوی از میوه های پاییزی است که به علت حساسیت زا بودنش برخی ها از خوردن آن منع می شوند اما این میوه خاصیت های مفیدی نیز دارد.

کیوی گیاهی است از گروه گیاهان گلدار دولپه‌ای در راسته خلنگ‌سانان و رده کیویان. این گیاه بومی جنوب چین و میوه ملی جمهوری خلق چین است.میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم مرغ بزرگ (به طول ۵–۸ سانتیمتر و عرض ۴٫۵–۵٫۵ سانتیمتر) است و پوست آن قهوه‌ای رنگ و گوشت آن سبز کمرنگ است و بهترین محل و حاصل خیزترین محل برای کشت آن شهر چوبر تالش در شمال ایران است.

قیمت غذایی کیوی

یک میوه متوسط کیوی شامل:

کالری: ۴۲

پروتئین ۰٫۸ گرم

مجموع چربی ۰٫۴ گرم

فیبر ۲٫۱ گرم

ویتامین سی ۶۴ میلی گرم

ویتامین آ ۳ میکروگرم

آهن ۰٫۲ میلی گرم

پتاسیم ۲۵۲ میلی گرم

فولات ۱۷ میکروگرم

کیوی دارای ویتامین E، مس، ویتامین K، کولین، منیزیم و فسفر می باشد.

مقدار ویتامین C در هر اونس کیوی بالاتر از تعداد بسیاری از میوه های دیگر است.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

طبع کیوی

میوه کیوی شیرین دارای طبع گرم و کیوی ترش دارای طبع سرد است.

خواص میوه کیوی

پوست قشنگ : کلاژن، سیستم حمایتی پوست متکی به ویتامین C به گفتن یک ماده مغذی الزامی است که در بدن ما به گفتن یک آنتی اکسیدان برای پشتیبانی به جلوگیری از صدمه های ناشی از خورشید، آلودگی هوا و دود، چین و چروک و بهبود کلی پوست کار می کند.

خواب بهتر: با دقت به مطالعه در رابطه اثرات مصرف این میوه روی کیفیت خواب در بزرگسالان مبتلا به مشکلات خواب، اشکار شد که مصرف کیوی امکان پذیر اغاز خواب، زمان زمان و منفعت وری خواب در بزرگسالان را بهبود بخشد.

سلامتی قلب: به حرف های مارک هوستون، استاد بالینی دانشکده پزشکی واندربیلت و مدیر موسسه سختی خون بالا، فیبر و پتاسیم حاضر در کیوی سلامت قلب را حمایتمی کند. افزایش مصرف پتاسیم همراه با افت مصرف سدیم مهم ترین تحول در رژیم غذایی است که در یک فرد می تواند تبدیل افت خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شود. خوردن میوه کیوی هر روز صبح دارای همان تاثییر آسپرین ( عامل افت لخته شدن خون )، برای سلامت قلب است اما بدون عوارض جانبی همانند التهاب و خونریزی در دستگاه گوارش می باشد و این مانع از رسوب پلاک در دیواره های شریانی شده و در نتیجه، فرد را در برابر بیماری های قلبی و عروقی محافظت می کند.

در یک مطالعه، مرگ ناشی از بیماری های ایسکمیک قلب در افرادی که ۴۰۶۹ میلی گرم پتاسیم در هر روز مصرف کردند در قیاس با افرادی که پتاسیم کمتری ( نزدیک به ۱۰۰۰ میلی گرم در روز ) مصرف کردند ۴۹ ٪ افت داشت.

افت سختی خون: مقدار پتاسیم بالا در کیوی می تواند به خنثی کردن تاثییر سدیم در بدن پشتیبانی کند. امکان پذیر که مصرف کم پتاسیم یک عامل خطر در ابتلا به سختی خون بالا به علت مصرف سدیم بالا است.

پیشگیری از یبوست : در مطالعات گوناگون گزارش داده اند که کیوی امکان پذیر یک تاثییر ملین خفیف داشته و می تواند به گفتن یک مکمل غذایی به خصوص برای افراد مسن دارای یبوست منفعت گیری شود. مصرف منظم این میوه جهت حجیم تر، نرم تر و تشکیل مدفوع زیاد تر می شود.

نکات مهم در انتخاب و نگهداری کیوی

زمان خرید میوه کیوی آن را در بین انگشتان خود قرار دهید و در صورتی که بر تاثییر سختی جزئی نرمی زیر دستان خود حس کردید از خرید آن صرف نظر کنید.

این میوه را می توانید در دمای اتاق نگهداری کرده و به زمان چند روز ذخیره کنید.

هیچ زمان این میوه را کنار سیب، گلابی و سیب زمینی قرار ندهید چون از این میوه ها گازی متصاعد می شود که جهت رسیدن بیشتر از حد این میوه می شود.اما اگر نارس باشد می توان ان را در کنار میوه های ذکر شده قرار داد تا فرایند رسیدن تسریع شود.

هیچ زمان به اندازه میوه دقت نکنید و فکر نکنید میوه بزرگتر قیمت تغذیه ای بیشتری دارد.

کیوی طلایی دارای پوستی نرم و برنزی رنگ بوده و گوشت آن به رنگ طلایی است.

قیمت تجاری این نوع کیوی از انواع سبز زیاد تر است.

کیوی را می‌توانید حلقه کرده و خشک کنید و به جای خوردن چیپس، کیوی خشک شده میل کنید.

هشدار درمورد مصرف میوه کیوی

میوه کیوی دارای مقادیر بسیاری آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت سودمند است اما گمان دارد برای برخی افراد آلرژی زا باشد. بویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه نیز می باشند. این آنزیم با پختن میوه به شدت از بین می رود.

منفعت گیری از کیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا هر فراورده لبنی دیگر نامناسب است چون این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالی که بوی زیاد بدی تشکیل می کند اغاز به حل کردن پروتئین شیر می نماید.

زیان های میوه کیوی

کیوی خام نیز دارای مقادیر بسیاری آنزیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت سودمند است، اما گمان دارد برای برخی از افراد آلرژ‌ی‌زا باشد. بویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه هم می باشند.

کیوی دارای اگزالات است. این ترکیب می‌تواند جهت سنگ کلیه شود. به این علت این میوه برای افرادی که مستعد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می باشند باید با احتیاط مصرف شود.

کیوی میوه‌ای صفرابر است و به همین علت مصرف زیاد آن برای افرادی که سنگ صفرا دارند پیشنهاد نمی‌شود.

اگزالات حاضر در کیوی مانع جذب کلسیم می‌شود. به این علت بهتر است ۲ تا ۳ ساعت قبل و سپس از مصرف لبنیات این میوه را میل نکنید تا مانع جذب کلسیم نشود.

مصرف میوه کیوی با پوست برای افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند پیشنهاد نمیشود.

زیاده روی در مصرف کیوی می‌تواند برای دستگاه گوارش مشکلاتی تشکیل کند.

مصرف میوه کیوی برای کودکان زیر یکسال پیشنهاد نمی‌شود و امکان پذیر حساسیت زا باشد.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا