تاثییر شگفت انگیز پوست یک میوه برای سلامت قلب_بام وطن

به گزارش بام وطن
مطالعات قبل این چنین مصرف برخی مواد غذایی از جمله بلوبری، حبوبات، دانه چیاو سبزیجات برگدار را با بهبود سلامت قلب و عروق مرتبط میدانند.
اکنون، مطالعه جدیدی مشخص می کند عصارهای که از پوست پرتقال تهیه شده است امکان پذیر به بهبود سلامت قلب و عروق پشتیبانی کند.
برای این مطالعه، محققان بر روییک ترکیب آلی به نام تری متیل آمین ان اکسید(TMAO) تمرکز کردند. TMAO وقتی تشکیل میشود که باکتریهای حاضر در میکروبیوم روده از مواد مغذی و مواد غذایی خاصی همانند گوشت قرمز و محصولات لبنی تغذیه کنند.
«یو وانگ»، محقق ارشد و دانشیار دانشگاه فلوریدا، میگوید:«ما از تحقیقات قبلی میدانیم که برخی از باکتریهای روده از مواد مغذی خاصی در طول هضم تغذیه میکنند و مواد شیمیایینظیرTMAOرا تشکیل میکنند که میتواند به پیش بینی بیماریهای قلبی عروقی در آینده پشتیبانی کند.»
مطالعات قبل TMAO را با افزایش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی همانند آترواسکلروز، سختی خون بالا، فیبریلاسیون دهلیزی و سکته مغزی و این چنین بیماری مزمن کلیوی و سرطان روده بزرگ مرتبط میدانند.
برای پشتیبانی به افت میزانTMAO تشکیل شده در میکروبیوم روده، وانگ و تیمش به پوست پرتقال روی آوردند.
وانگ او گفت: «در عصاره پوست پرتقال، ما مواد شیمیایی خاصی را یافتیم که میتوانند تشکیل مواد شیمیایی را که میتوانند به سیستم قلبی عروقی صدمه برسانند، مهار کنند.»
دانشمندان دو نوع عصاره پوست پرتقال را تشکیل و آزمایش کردند؛ یکی با کسر قطبی و فرد دیگر با کسر غیر قطبی.
در طول این مطالعه، محققان دریافتند که عصاره پوست پرتقال غیرقطبی قادر است تولیدTMAO را در ۱۰ موش نر متوقف کند.
دانشمندان این چنین ترکیبی به نام feruloylputrescineرا در قسمت قطبی عصاره پوست پرتقال شناسایی کردند که به طور قابل توجهی آنزیم مسئول تشکیل تری متیل آمین (TMA) را که در تولیدTMAO نقش دارد، مهار کرد.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی