زیان های جوش شیرین در نان_بام وطن

به گزارش بام وطن
زهره پوراحمد او گفت: با دقت به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانواییها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با منفعت گیری از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تشکیل کنند.
او گفت: جوش شیرین مانع تخمیر نان میشود و این تخمیر نشدن جهت اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه میشود.
پوراحمد در ادامه گفت: منفعت گیری از جوششیرین نه تنها از عطر و طعم نان میکاهد، بلکه علتابراز کمخونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای رودهای و اختلال در سیستم گوارش میشود.
او گفت: سازمان غذا و دارو منفعت گیری از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اظهار کرده و این تصمیم به سود کیفیت و سلامت نان است که نانواییها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه منفعت گیری کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار علتمیشود کیفیت نان افزایش یابد.
پوراحمد او گفت: متأسفانه برخی از نانواییها به جهت تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین منفعت گیری میکنند. منفعت گیری از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، فهمید شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معارفه خواهند شد.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی