سلامتی

سردی معده را چطور درمان کنیم؟_بام وطن


به گزارش بام وطن

او همین طور گفت: اگر به دلایل گوناگون این حرارات افت اشکار کند که عمده دلایل آن سوء مزاج سرد معده است عکس العمل‌های ملزوم در معده برای هضم غذا انجام نشده و معده ضعیف می‌شود و جهت افزایش اشتها و به تبع آن چاقی خواهد شد. علت این کار، سبک زندگی ناسالم و پرخوری و بدخوری و بی تحرکی و مصرف زیاد سردی‌ها است که جهت تشکیل بلغم و سودا در معده می‌شود.

این متخصص طب ایرانی او گفت: اگر تسلط بلغم در معده تشکیل شود تمایل به خوردن شیرینی، حالت تهوع، آروغ ترش، نفخ شکم، افزایش آب دهان به اختصاصی در زمان خواب، سفیدی زبان و رنگ صورت، سستی و بی حالی، سفیدی ادرار و عدم تشنگی و شدت نبض در فرد تشکیل می‌شود.

خوش طینت اضافه کرد: اگر تسلط سودا در معده اتفاق بیفتد اشتهای زیاد و کاذب، ضعف هضم، سوزش معده به اختصاصی سر معده، ترشی دهان، بزرگی طحال، افکار و خیالات منفی و وسواس و بعضی اوقات یبوست برای فرد رخ می‌دهد.

وی علل غذایی سوء هاضمه را تندخوردن و نجویدن به مقدار کافی غذا نقل کرد و او گفت: در این حالت فرد تلاش می‌کند غذا را با خوردن آب و مایعاتی دیگر همانند نوشابه قورت دهد. عمده مشکلات ما در زمان غذاخوردن همین قضیه است.

این متخصص طب سنتی پافشاری کرد: مصرف غذاهای دیرهضم، درهم خوری، مصرف آب یخ و غذاهای با طبع سرد هم جهت سوء هاضمه و سردی معده می‌شود.

خوش طینت با اصرار بر این که در فصل تابستان بدن به مایعات زیاد تر نیاز دارد، او گفت: مایعات نباید زیاد خنک باشد و دمای آن باید به اندازه آب شیر باشد. در تابستان می‌توان به آب، مقداری آب لیمو و عسل اضافه کرد و در چند مرحله آن را در طول روز نوشید.

وی ابراز داشت: مایعات باید در ظروف دهان گشاد باشد. نباید مایعات را با نی بنوشیم. هرچقدر دهانه ظرف گشادتر باشد و در زمان نوشیدن لب‌هاتر شود و چشم ما آب را ببیند تشنگی سریعتر رفع می‌شود.

این متخصص طب ایرانی با اشاره به این که سردی غذاها دو حالت بالقوه و بالفعل دارد، او گفت: بستنی و آب سرد بالفعل سرد می باشند و ظاهر سرد هم دارند، اما لبنیات، گوجه و خیار، ترشی و سرکه، گوشت گوساله و گاو، انواع ماکارونی و پاستا، فست فودها، غذاهای یخ زده و مانده عمدتا بالقوه سرد می باشند.

خوش طینت اظهار داشت: اصلیترین راهکار برای جلوگیری از سردی معده اصلاح مزاج است. خوردن آب و عسل به طور ناشتا زیاد سودمند است. عسل را می‌توان در آب جوش هم حل کرد. هر فردی مزاج خاص خود را دارد و باید در خوردن غذاها، تعدیل مزاج مراعات شود.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

وی متذکر شد: شربت جوشانده زیره کرمان، گل قند با بذر انیسون، شربت زنیان، دمنوش بابونه یا آویشن به همراه نبات یا لیموترش به درمان پشتیبانی می‌کند. نعناع به طور برگ و عرق و چای به همراه عسل پیشنهاد می‌شود؛ چون نعناع طبعی سرد دارد.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: ترکیب یک تکه سیاهدانه نیم کوب شده و سه برابر عسل هر ۱۲ ساعت یکبار به مقدار یک قاشق مرباخوری پیشنهاد می‌شود. روغن مالی شکم و معده با روغن بابونه، زیتون، کنجد و سیاهدانه نیز سودمند است.

خوش طینت یادآور شد: بادکش گرم شکم و پرهیز از غذاهای سنگین و دیرهضم همانند تخم مرغ سفت، گوشت گاو و گوساله، کله پاچه و حلیم هم پیشنهاد می‌شود. بهترین غذا برای افراد دچار سوء هاضمه نخود آب یا همان آبگوشت خودمان بدون رب به همراه دارچین است.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری



منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا