سلامتی

سالاد سیب زمینی اتریشی؛ سالاد خوشمزه و مهیج_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در بین است. اصلا فصل پاییز که از راه می‌رسد، زمان درست کردن سالادهای رنگارنگ و زیباست. اسفناج، نارنگی و انار پایه ثابت هنگامی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالادها انقدر متنوع و شوق انگیز و رنگارنگ می باشند که همه ندارند. برای مثال در رستوران‌ها طبق معمول یک میز مخصوص فقط به سالاد تعلق دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالادها در اصل به گفتن پیش غذا سرو خواهد شد، اما برخی زمان‌ها انقدر چیزهای خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای مهم به حساب می‌آیند. برای مثال اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، اکنون سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد.

سالاد سیب زمینی اتریشی نوعی سالاد سرد مدرن است که از ترکیب سبزیجاتی همانند خیار، پیاز قرمز و فلفل کاپی با سیب زمینی برشته و نوعی سس مخصوص تهیه می‌شود. این سالاد طعم و مزه بسیار‌ای دارد و اگر یکبار آن را درست کنید، به یکی از سالادهای محبوب زندگی‌تان تبدیل خواهد شد، بعد در ادامه این نوشته با نحوه تهیه سالاد سیب زمینی اتریشی همراه ما باشید.

مواد ملزوم

سب زمینی نقلی و ریز: ۱۰ عدد

پیاز قرمز: ۲ عدد

خیار: ۲ عدد

فلفل کاپی قرمز یا فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱ عدد

پپرونی: ۱۰۰ گرم

سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

ترکیب شوید و جعفری خرد شده: ۱ لیوان

نمک، فلفل سیاه، پودر اورگانو و پاپریکا دودی: به مقدار ملزوم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نحوه تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و هر کدام را با پوست به دو تا تکه تقسیم کنید. سیب زمینی های خرد شده روی سینی فر بریزید. اکنون روغن زیتون، نمک، پودر اورگانو و پاپریکا دودی را روی سیب زمینی ها بریزید و هم بزنید تا مزه ها با هم مخلوط شوند. سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه به زمان ۴۰ دقیقه قرار بدهید تا سیب زمینی کاملا بپزد و برشته شود. در مرحله سپس پیاز قرمز را به طور خلالی خرد کنید و داخل کاسه بریزید. خیار، فلفل کاپی و سوسیس پپرونی را هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. داخل یک کاسه دیگر سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، آب لیمو ترش، نمکف فلفل سیاه و ترکیب شوید و جعفری خرد شده را با هم مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا سس کاملا مخلوط شود. سپس از این که سیب زمینی ها پخت و برشته شد، اجازه بدهید از داغی بیفتد و به دمای محیط برسد، سپس سیب زمینی های خنک شده را به سالاد اضافه کنید. سالاد سیب زمینی اتریشی خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

ـ اگر پودر اورگانو در منزل ندارید، به جای آن می‌توانید از پودر آویشن منفعت گیری کند.

ـ برای درست کردن این سالاد بهتر است از سیب زمینی‌های ریز منفعت گیری کنید؛ چون راحت‌تر داخل فر می‌پزند و برشته خواهد شد.

ـ همیشه هنگامی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست منفعت گیری کرد؟ این قضیه تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا این که برای کالری بالای سس مایونز تمایلی به منفعت گیری از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جانشین کنید؛ اما ماست طبق معمولً آب می‌اندازد. به این علت پیشنهاد می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.

ـ تلاش کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت و پز منفعت گیری کنید. روغن زیتون به علت قیمت غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی تعداد بسیاری از افراد از جایگاه اختصاصی‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، طبق معمولً در زمان اراعه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ به این علت افرادی که به جستوجو خرید روغن زیتون می باشند، زیاد تر می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. یقیناً تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل اراعه داده‌اند:

ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ به این علت اگر بوی فلز حس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

– روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید سپس از چند لحظه در گلوی خود تلخی و شدت شدیدی حس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت شدت بیشتر از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست بعد از ۱ دقیقه مزه تلخی و شدت از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن این که فرد با خوردن این روغن در دهان خود حس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان حس شیرینی و در انتهای آن حس تلخی و سوزش خواهید داشت.

– روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. یقیناً رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ چون به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

 

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا