تشکیل شیر بدون نیاز به گاو_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
به نقل از آیای، با شیوع آنفلوانزای پرندگان در شرکتهای لبنی ایالات متحده، سلامت شیر افت یافته است. شیر خام یا غیر پاستوریزه میتواند تاثییر بدی بر حیواناتی که آن را مینوشند، داشته باشد. برخی از کارگران لبنیات به این بیماری مبتلا شدهاند.
به حرف های سازمان غذا و دارو شیر تجاری ایمن است، چون پاستوریزه است و در نتیجه همه میکروبها از بین رفتهاند. با این حال، یک عامل خطر هم چنان وجود دارد، چون همه با نوشیدن شیر سویا یا قهوه سیاه راحت نیستند.
رویکردهای نوآورانه برای تشکیل شیر بدون نیاز به گاو
برخی از شرکتها و مهندسان در حال ابداع راههایی برای تشکیل شیر می باشند، اما نه با منفعت گیری از گاو. مقصد آنها دستیابی به این مقصد با مهندسی مخمرها و گیاهان با ژن گاو است. این به آنها اجازه میدهد تا پروتئینهای کلیدی را بسازند که رنگ شیر را تشکیل میکند و طعم و قیمت غذایی مهم را نگه داری میکند.
آنها از کازئین منفعت گیری میکنند که یک پلیمر سست است که زیادترین پروتئین حاضر در شیر به حساب میآید و همان چیزی است که علتکش آمدن پنیر پیتزا میشود. در کنار این، آنها از آب پنیر، ترکیبی مغذی از اسیدهای آمینه الزامی که زیاد تر در پودرهای انرژی منفعت گیری میشود، منفعت گیری میکنند.
جایگزینی کردن حیوانات با موارد دیگر برای به دست آوردن شیر با ظهور شیر بادام و سویا چیز جدیدی نیست.
در هر صورت، شیر معمولی نیز طبیعی نیست. کارشناسان اعتقاد دارند گاوهای بسیاری وجود دارند که زبالههای گلخانهای تشکیل میکنند و در نتیجه از آب و زمین بسیاری منفعت گیری میکنند. مطمئنا، این نمیتواند بهترین راه برای تشکیل غذا باشد.
تشکیل شیر بدون گاو قطعا سادهتر است. با این حال، برخی از شرکتهای زیستفناوری حالت حاضر را به چالش میکشند. یک استارت آپ مخمری مهندسی کرده که به تشکیل بتا-لاکتوگلوبولین که جزء مهم آب پنیر است، پشتیبانی میکند.
سخنگوی این شرکت آشکار کرد که یک کارخانه بیوتکنولوژی واحد مخمرهای حبابدار که از شکر تغذیه میکند، میتواند از نظر تئوری جانشین ۵۰ هزار تا ۱۰۰ هزار گاو شود. این استارتآپ به منظور تشکیل پنیر، بستنی و نوشیدنیهای وابسته به شیر، دستههای آزمایشی و فرمول پروتئین با روغنهای گیاهی و شکر تهیه کرده است.
آلپاین بیو (Alpine Bio)، یک شرکت بیوتکنولوژی مستقر در سانفرانسیسکو، سویا را برای تشکیل کازئین مهندسی کرده است. آنها تا این مدت به مرحله فروش نرسیدهاند.
مگی ریچانی( Magi Richani)، مدیر عامل این شرکت میگوید: ما در حال کار با کشاورزانی هستیم که در حال کشت سویا برای خوراک دام می باشند و ما میگوییم که شما میتوانید این را برای تغذیه انسانها پرورش دهید.
این فرآیند اگرچه زیاد دلنشین به نظر میرسد، اما با مجموعهای از چالشهای خاص خود همراه است. یکی از بزرگترین چالشهای اندوختهگذاریهای بیوتکنولوژی این است که هزینههای تشکیل خود را به قدر کافی پایین نگه دارند تا بتوانند با هزینه منفعت گیری از گاوها رقابت کنند.
این چنین، این که جانشین کردن شیر گاو زیاد دشوار است، قابل او گفت و گو نیست. زیاد تر انسانها با نوشیدن شیر گاو بزرگ شدهاند و این بخشی جدایی ناپذیر از زندگی آنها اکنون تبدیل شده است. با این حال، بنیانگذاران بر این باورند که اکنون زمان آن رسیده است که یک قدم فناورانه برداریم.
ما سالانه ۶۰ میلیارد حیوان را برای غذا پرورش میدهیم و این شوکهکننده است. ما به گزینههایی نیاز داریم که برای محیط زیست بهتر باشد، بر منفعت گیری از آنتی بیوتیکها و بر خطر بیماریها تسلط کند.
یکی از مزایای این روش این است که تشکیل شیر بدون گاو خطر ابتلا به ویروس حیوانی را به همراه نخواهد داشت و این یک زمان زیاد بزرگ است.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]




