سلامتی

چرا خارجی‌ها پوست بادمجان را نمی‌گیرند؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

اما چرا؟ آیا واقعا برای آشپزی نیازی به گرفتن پوست بادمجان نیست؟ اگر اینگونه است چرا ما پوست بادمجان را میگیریم؟ در این مقاله با راهنماتو همراه باشید تا توضیحاتی دلنشین درمورد این نوشته به شما بدهیم.

چرا برخی‌ها پوست بادمجان رو نمی‌گیرند؟

دلایل مختلفی وجود دارد که برخی افراد پوست بادمجان را نمیگیرند. این نوشته یقیناً چیز جدیدی نیست تا آن را به دانش پزشکی امروزی ربط دهیم اما به هرحال در برخی از فرهنگ ها گرفتن پوست بادمجان امری الزامی محسوب نمی‌شود و گاه حتی به طور سنتی آن را سودمند هم می دانند.

با این همه امروزه به سه علت اشکار در برخی از کشورها به زمان آشپزی پوست بادمجان را نمی گیرند:

مواد مغذی زیاد تر: پوست بادمجان پر از فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هایی همانند ناسونین هست. ناسونین یک آنتی‌اکسیدان قوی و مفیده که به محافظت از سلول‌ها پشتیبانی می‌کنه.

طعم بهتر: برخی افراد معتقدن که پوست بادمجان طعم غذا رو بهتر می‌کنه و به غذا یه طعم خاص میده.

افت ضایعات غذایی: با نگه داشتن پوست بادمجان، مواد غذایی کمتری دور ریخته میشه و از نظر اقتصادی هم به صرفه تره.

آیا پوست بادمجان زیان دارد؟

به طور کلی، پوست بادمجان ضرری نداره و خوردن اون ایرادی نداره. یقیناً، برخی افراد ممکنه به بادمجان حساسیت داشته باشن که در این صورت بهتره از خوردن اون خودداری کنن.

چه وقتی پوست بادمجان رو بگیریم؟

بادمجان‌های پیر و درشت: پوست این نوع بادمجان‌ها طبق معمولً تلخ‌تره و بهتره که گرفته بشه.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اگر بادمجان رو سرخ می‌کنید: سرخ کردن طویل زمان ممکنه علتتلخ شدن پوست بادمجان بشه.

اگر می‌خواین بادمجان رو آبپز کنید: برای آبپز کردن، پوست بادمجان رو می‌تونید بگیرید یا نگه دارید.

چرا پوست بادمجان را نگه داری کنیم؟

ناسونین، آنتی‌اکسیدانی قوی: با اهمیت ترین علت برای نگه داری پوست بادمجان، وجود رنگدانه‌ای بنفش به نام ناسونین است. ناسونین یک آنتی‌اکسیدان زیاد قوی است که از سلول‌های مغز و بدن در برابر صدمه رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند. این آنتی‌اکسیدان به افت التهاب، افت خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و برخی انواع سرطان پشتیبانی می‌کند.

فیبر زیاد: پوست بادمجان منبع غنی از فیبر است. فیبر به بهبود کارکرد دستگاه گوارش، افت کلسترول خون، کنترل قند خون و تشکیل حس سیری پشتیبانی می‌کند.

ویتامین‌ها و مواد معدنی: پوست بادمجان حاوی ویتامین‌های گروه B، ویتامین C، پتاسیم، منگنز و دیگر مواد معدنی الزامی برای بدن است. این مواد مغذی به تحکیم سیستم ایمنی، بهبود سلامت پوست و مو و نگه داری اعتدال الکترولیت‌های بدن پشتیبانی می‌کنند.

خواص پوست بادمجان برای سلامتی

حفاظت از مغز: ناسونین حاضر در پوست بادمجان به گفتن یک محافظ قوی برای سلول‌های مغز عمل می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌هایی همانند آلزایمر و پارکینسون را افت می‌دهد.

افت التهاب: خواص ضد التهابی ناسونین به افت التهاب در بدن پشتیبانی می‌کند و در نتیجه به بهبود تعداد بسیاری از بیماری‌های مزمن همانند آرتریت و بیماری‌های قلبی پشتیبانی می‌کند.

بهبود سلامت قلب: فیبر و پتاسیم حاضر در پوست بادمجان به افت سختی خون و کلسترول بد پشتیبانی کرده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افت خواهند داد.

تحکیم سیستم ایمنی: ویتامین C و دیگر آنتی‌اکسیدان‌های حاضر در پوست بادمجان به تحکیم سیستم ایمنی بدن پشتیبانی می‌کنند و مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها را افزایش خواهند داد.

بهبود سلامت پوست: ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های حاضر در پوست بادمجان به بهبود سلامت پوست، افت چین و چروک و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست پشتیبانی می‌کنند.

راه حلهای منفعت گیری از پوست بادمجان

اضافه کردن به سوپ‌ها و خورش‌ها: می‌توانید پوست بادمجان را همراه با دیگر سبزیجات به سوپ‌ها و خورش‌ها اضافه کنید.

تهیه ترشی و مربا: پوست بادمجان را می‌توانید برای تهیه ترشی و مربا منفعت گیری کنید.

خشک کردن و منفعت گیری به گفتن چاشنی: پوست بادمجان خشک شده را می‌توانید آسیاب کرده و به گفتن چاشنی به غذاهای گوناگون اضافه کنید.

تهیه دمنوش: می‌توانید پوست بادمجان خشک شده را دم کرده و به گفتن دمنوش مصرف کنید.

نکات مهم

شستن کامل: قبل از منفعت گیری از پوست بادمجان، آن را به خوبی بشویید تا آلودگی‌ها و باکتری‌های احتمالی از بین بروند.

انتخاب بادمجان سالم: برای منفعت گیری از پوست بادمجان، بادمجان‌های تازه و سالم را انتخاب کنید.

حساسیت: در صورت داشتن هرگونه حساسیت غذایی، قبل از مصرف پوست بادمجان با پزشک خود مشورت کنید.

نتیجه‌گیری

پوست بادمجان، گنجینه‌ای از مواد مغذی و خواص شگفت‌انگیز است که نباید آن را دور بریزیم. با افزودن پوست بادمجان به رژیم غذایی خود، می‌توانید از مزایا بی‌نظیر آن برای سلامتی خود منفعت‌مند شوید. به این علت، از این بعد به پوست بادمجان به گفتن یک ماده غذایی مورد قیمت نگاه کنید و از آن در پخت و پز منفعت گیری کنید.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا