خوراکی های جوان کننده پوست را بشناسید_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
به حرف های متخصصان، بهبود سلامت پوست راهحلهای مختلفی دارد که یکی از با اهمیت ترین آنها تغذیه است. متخصصان در واقع اعتقاد دارند راه هوشمندانه برای بهبود سلامت پوست، اندوخته گذاری روی غذاهای غنی از کلاژن است. در این نوشته به غذاهای غنی از کلاژن اشاره کردهایم که به تحکیم سلامت مو و استخوان نیز پشتیبانی میکنند.
کلاژن چیست؟
کلاژن یک پروتئین طبیعی است که به سلامت پوست، مو، ناخنها و مفاصل پشتیبانی میکند. با افزایش سن، ظرفیت بدن برای تشکیل کلاژن به طور طبیعی افت مییابد که تبدیل چین و چروک، افتادگی پوست و تشکیل شکنندگی در موها میشود. به همین علت بدن باید به جستوجو منبع های خارجی کلاژن باشد. غذاهای غنی از کلاژن که میتوانند قسمت مهمی از راه حل این مشکل باشند.
آبگوشت استخوان: این خوراک سرشار از آمینو اسیدهای الزامی همانند گلیسین، پرولین و هیدروکسی پرولین است که بلوکهای ساختمانی اساسی برای کلاژن می باشند. ثابت شده که این اسیدهای آمینه به فرآیند سنتز کلاژن پشتیبانی میکنند.
توتها: انواع توتها همانند توت فرنگی، زغال اخته و تمشک مملو از آنتی اکسیدانها به اختصاصی ویتامین C می باشند که با پشتیبانی به راه اندازی چارچوب ساختاری کلاژن به سنتز آن پشتیبانی میکنند. افزودن انواع توتها به رژیم غذایی روزانه ، به افزایش انعطاف پذیری و پشتیبانی میکند و درخشش جوانی به پوست شما میدهد.
تخم مرغ: ثابت شده که تخم مرغ سرشار از اسیدهای آمینه همانند پرولین و لیزین است که به سنتز کلاژن پشتیبانی میکند و به رشد ساختاری پوست، مو و بافتهای همبند پشتیبانی میکند. این ماده غذایی این چنین حاوی گوگرد است که به تشکیل بیوتین پشتیبانی کرده و از سلامت پوست حمایتمیکند.
مرکبات: مرکباتی همانند پرتقال، لیمو و کیوی سرشار از ویتامین C می باشند که برای سنتز کلاژن زیاد مهم است. این ویتامین به پایداری و استحکام فیبرهای کلاژن پشتیبانی میکند و خاصیت ارتجاعی و انعطافپذیری پوست را افزایش میدهد.
فلفل دلمهای: ثابت شده که فلفلهای دلمهای قرمز و زرد به علت محتوای غنی ویتامین C، از منبع های عالی تشکیل کلاژن می باشند. آنها این چنین سرشار از آنتی اکسیدان می باشند که با هم از کلاژن در برابر استرس اکسیداتیو و صدمه رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
سیر: منبع قوی کلاژن است. سیر سرشار از گوگرد است و با تشکیل بلوکهای ساختمانی ملزوم برای راه اندازی بافتهای همبند قوی، به سنتز کلاژن پشتیبانی میکند.
سبزیجات دارای برگ سبز: سبزیجات دارای برگ همانند اسفناج، چغندر سبز و کلم پیچ سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهایی می باشند که نقش کلیدی در سنتز کلاژن دارند. محتوای بالای کلروفیل در این سبزیجات این چنین به خنثی کردن رادیکالهای آزاد پشتیبانی کرده و از سلولها در برابر صدمه اکسیداتیو محافظت میکند.
لوبیا: این سبزیجات سرشار از اسیدهای آمینه الزامی همانند پرولین و لیزین می باشند که به بهبود خاصیت ارتجاعی و یکپارچگی ساختاری پوست پشتیبانی میکنند. این اسیدهای آمینه به گفتن عوامل کلیدی در فرآیند سنتز کلاژن بدن عمل میکنند. آنها این چنین سرشار از مس می باشند که علتافزایش تشکیل کلاژن خواهد شد.
آجیل: بادام هندی، بادام و بادام زمینی سرشار از اسیدهای آمینه می باشند که به رشد ساختاری کلاژن پشتیبانی میکنند و خاصیت ارتجاعی پوست و رشد کلی بافت را افزایش خواهند داد.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




