ساخت «زبان الکترونیکی» که با دقت بالا مواد غذایی را برسی میکند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا و مرکز پرواز فضایی گادارد ناسا “زبان الکترونیکی” ساختند که در آن از گرافن منفعت گیری شده است. ترانزیستور اثرمیدان حساس به یون گرافنی در این ابزار میتواند تفاوتهای کم در مایعات گوناگون نظیر شیر را تشخیص دهد. این حسگر قادر است مقدار آب حاضر در شیر را در انواع گوناگون مثالها شناسایی کند. این چنین این زبان الکترونیکی میتواند محصولات گوناگون از جمله انواع سوپها، مخلوط انواع قهوه، نشانههای فاسد شدن آب میوهها را به شدت شناسایی کندکه این نوشته در قسمت ایمنی مواد غذایی اهمیت بسیاری دارد.
این تیم این چنین دریافت که هنگامی از هوش مصنوعی (AI) برای آنالیز پارامترهای برسی خود منفعت گیری میکند، نتایج دقیقتر خواهد شد.
این حسگر و هوش مصنوعی میتوانند به طور گسترده مواد گوناگون را تشخیص داده و طبقهبندی کنند، در حالی که به طور جمعی کیفیت، اصالت و طراوت محصول را نیز برسی میکنند. این برسی این چنین به چگونگی تصمیمگیری هوش مصنوعی نیز پشتیبانی کرده است، که میتواند تبدیل گسترش بهتر هوش مصنوعی و برنامههای کاربردی برای آن شود.
مغز در درجه اول غذاها را از طریق پنج دسته گسترده از مزهها، یعنی شیرین، ترش، تلخ، شور و خوشطعم طبقهبندی میکند. همانطور که مغز تفاوتهای ظریف سلیقهها را میآموزد، میتواند ظرافت طعمدهندهها را بهتر نزدیک کند. محققان برای پیروی از مغز، یک شبکه عصبی تشکیل کردند که از الگوریتم یادگیری ماشین منفعتمند میشود.
این زبان الکترونیکی شامل یک ترانزیستور تاثییر میدان حساس به یون مبتنی بر گرافن یا یک ابزار رسانا است. این حسگر میتواند انواع مختلفی از مواد شیمیایی را تشخیص دهد. این گروه نشان دادند که زبان الکترونیکی آنها میتواند مقدار آب حاضر در شیر، انواع قهوهها و آب میوهها را شناسایی کند و با دقت بالاتر از ۸۰ درصد و در کمتر از یک دقیقه، این کار را انجام دهد.
به نقل از ستاد نانو، محققان اعتقاد دارند که این هوش مصنوعی را میتوان به طوری آموزش داد که برای حوزه تشخیص پزشکی نیز قابل منفعت گیری باشد.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]




