راهکارهای تغذیه ای موثر برای افت اضطراب_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
مسعود فیروزکوهی می گوید: علائم واقعی اضطراب میتواند شامل: دلشوره دائمی و بیعلت، بیخوابی یا خواب سبک و ناآرام، تپش قلب، لرزش دست یا تعریق زیاد، مشکلات گوارشی همانند نفخ، تهوع یا اسهال، حس گرفتگی در قفسه سینه یا گلوی فشرده، بیقراری، زودرنجی یا عدم تمرکز و نیاز مداوم به کنترل کردن اطراف یا چک کردن وسایل باشد.
این کارشناس با اشاره به این که اضطراب یک حس گذرا نیست و میتوانیم با سبک زندگی سالم بهاختصاصی تغذیه متعادل، زیاد از آثارش را کنترل کنیم می گوید: مصرف منیزیم و پتاسیم را با مصرف موز، آووکادو، مغزها (بادام و گردو)، سبزیجات سبز تیره و تخم کدو افزایش دهید.
مواد غذایی حاوی تریپتوفان که پیشساز سروتونین (هورمون اسایش قسمت) است را زیاد تر کنید. تخممرغ، لبنیات، گوشت بوقلمون و تخمه آفتابگردان از این جمله است.
مصرف کربوهیدراتهای پیچیده همانند جو دوسر، نان سبوسدار، عدس و برنج قهوهای پیشنهاد میشود. این نوع کربوهیدراتها، خون را پایدار نگه میدارند و خلقوخو را بهبود خواهند داد.
ویتامینهای گروه B به خصوص B۶ و B۱۲ را از طریق مصرف ماهی، تخممرغ، جگر، حبوبات، غلات سبوسدار و سبزیجات برگسبز افزایش دهید.
نوشیدن دمنوشهای آرامقسمت همانند بابونه، سنبلالطیب، گلگاوزبان و اسطوخودوس اثرات آرامکننده زیاد خوبی دارند. یقیناً به شرطی که برایتان حساسیت زایی یا تداخل دارویی نداشته باشند.
مواد غذایی که میتوانند اضطراب را تشدید کنند شامل نوشیدنیهای کافئیندار همانند قهوه، چای پررنگ، نوشابههای انرژیزا، قند و شیرینیهای صنعتی، فستفودها، چربیهای ترانس، نوشیدنیهای الکلی و سیگار است.
در موارد اضطراب شدید، حتماً مشاوره تخصصی روانشناسی یا روانپزشکی نیاز است.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




