سلامتی

چرا سپس از خوردن میوه نفخ می‌کنیم؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

دلایل مهم نفخ بعد از مصرف میوه

فیبر حاضر در میوه‌ها

میوه‌ها سرشار از فیبر می باشند که برای سلامتی سودمند است، اما مصرف ناگهانی مقدار زیاد فیبر می‌تواند علتنفخ شود. فیبر محلول در آب حاضر در میوه‌ها در روده تخمیر می‌شود و این فرآیند می‌تواند تبدیل تشکیل گاز شود.

قندهای طبیعی میوه‌ها

فروکتوز، گلوکز و دیگر قندهای طبیعی حاضر در میوه‌ها می‌توانند برای برخی افراد مشکل‌ساز باشند. به خصوص فروکتوز که هضم آن برای برخی افراد دشوار است و می‌تواند علتنفخ شود.

عوامل تشدید کننده نفخ

زمان نامناسب مصرف میوه

خوردن میوه بلافاصله سپس از قولهای غذایی مهم می‌تواند فرآیند هضم را پیچیده‌تر کرده و گمان نفخ را افزایش دهد. این چنین مصرف میوه با معده خالی نیز می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

ترکیب نامناسب میوه‌ها

مصرف همزمان میوه‌های گوناگون با خواص متفاوت می‌تواند علتاختلال در فرآیند هضم و تشکیل نفخ شود. برخی ترکیب‌های میوه‌ای می‌توانند فرآیند تخمیر را تشدید کنند.

میوه‌های نفاخ و کم‌نفخ

میوه‌های با گمان نفخ زیاد تر

سیب، گلابی، هلو، آلو و انگور از جمله میوه‌هایی می باشند که گمان تشکیل نفخ در آنها زیاد تر است. این میوه‌ها حاوی مقادیر بالایی از فروکتوز و فیبر می باشند.

میوه‌های کم‌نفخ

موز رسیده، پرتقال، نارنگی و کیوی طبق معمولً نفخ کمتری تشکیل می‌کنند. این میوه‌ها حاوی آنزیم‌های گوارشی سودمند می باشند.

راهکارهای پیشگیری از نفخ

اصول صحیح مصرف میوه

مصرف میوه در زمان مناسب (حداقل دو ساعت قبل یا سپس از غذای مهم)، جویدن کامل و آهسته، و شستشوی دقیق میوه‌ها می‌تواند به افت نفخ پشتیبانی کند.

تدریجی کردن مصرف فیبر

افزایش تدریجی مصرف میوه و فیبر به بدن اجازه می‌دهد تا با این تحول سازگار شود. اغاز با مقادیر کم و افزایش تدریجی مصرف، راهکار مناسبی است.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

1731171352 569 چرا سپس از خوردن میوه نفخ می‌کنیم؟ بام وطن.webp

درمان‌های طبیعی نفخ ناشی از میوه

دمنوش‌های گیاهی سودمند

دمنوش زنجبیل، نعناع، رازیانه و زیره می‌توانند به افت نفخ پشتیبانی کنند. این دمنوش‌ها خواص ضد نفخ دارند و به هضم بهتر غذا پشتیبانی می‌کنند.

حرکات ورزشی مناسب

پیاده‌روی آرام سپس از مصرف میوه و انجام حرکات کششی ملایم می‌تواند به افت نفخ پشتیبانی کند. فعالیت فیزیکی علتتحریک حرکات روده و دفع گاز می‌شود.

گروه‌های حساس به نفخ میوه

افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر

این افراد طبق معمولً حساسیت بیشتری به فیبر و قندهای میوه دارند و باید در مصرف میوه‌ها احتیاط بیشتری کنند.

افراد با عدم تحمل فروکتوز

برخی افراد در هضم فروکتوز مشکل دارند و باید میوه‌های با فروکتوز کمتر مصرف کنند.

نتیجه‌گیری

نفخ سپس از مصرف میوه یک مشکل شایع است که دلایل بسیاری دارد. با مراعات اصول صحیح مصرف میوه، انتخاب میوه‌های مناسب و دقت به زمان مصرف می‌توان این مشکل را به حداقل رساند. در صورت تداوم مشکل، مشورت با متخصص تغذیه می‌تواند راهگشا باشد.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا