آیا قیمت غذایی سبزیجات با منجمد کردن، افت مییابد؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
در عین حال انواع منجمد و کنسرو شده سبزیجات در اوجِ رسیده بودن، چیده خواهد شد و به طور کلی بلافاصله فرآوری خواهد شد که این شیوه به نگه داری مواد مغذی آنها پشتیبانی میکند. به علاوه، دستورالعملهای رژیم غذایی ۲۰۲۰-۲۰۲۵ برای آمریکاییها مردم را تشویق میکند از سبزیجات گوناگون از جمله «تازه، منجمد و کنسرو شده» منفعت گیری کنند.
در حالی که سبزیجات منجمد و کنسرو شده هر دو جای خود را دارند، امکان پذیر در اوقات اضطراری وقتی که غذای یخچالی و تازه در دسترس نیست، نجاتقسمت باشند.
سدیم چطور؟
با دقت به دادههای اتحادیه غذای کنسرو شده (mealtime.org)، نمک یا سدیم برای نگهداری مواد غذایی کنسرو شده منفعت گیری نمیشود بلکه این کار با گرما و سرمایش انجام میشود. با این حال اشکالی ندارد که در صورت نیاز به جستوجو نسخههای کم سدیم باشید. لوبیا و دیگر سبزیجات کنسرو شده را میتوان آبکش کرد و شُست تا از شر ۴۰ درصد یا زیاد تر سدیم افزوده خلاص شوید.
دلنشین دقت است که مطابق اظهار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC)، منبع های مهم سدیم حاضر در غذای ما در پیتزا، گوشت پخته شده، نان، برگر و ساندویچ است.
در رابطه مواد مغذی و دیگر مواد سودمند چطور؟
برخی از آنها همانند لیکوپن (رنگدانه قرمز سودمند در گوجه فرنگی) و بتاکاروتن (که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود) در سبزیجات کنسرو شده با حرارت افزایش مییابد.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، ویتامین C داستان فرد دیگر دارد. این ویتامین کمترین پایداری را در بین همه ویتامینها دارد و به راحتی بر تاثییر گرما و قرار گرفتن در معرض هوا از بین میرود. با این حال، مطابق بازدید سال ۲۰۲۱ در مجله «آنتی اکسیدانها»، فناوری های تازه اکنون میتوانند محتوای ویتامین C را در تعداد بسیاری از غذاهای کنسرو شده نگه داری کنند.
به حرف های متخصصان، حداقل یک وعده سبزیجات در رژیم غذایی خود بگنجانید تا مصرف غذاهای سالم و فرآورینشده را افزایش دهید. این کار میتواند بهآسانی اضافه کردن اسفناج به تخممرغهای همزده، تفتدادن کلم بروکلی بهگفتن یک غذای ساده یا ریختن هویج یا گلکلم در سوپ باشد. سبزیجات زیاد مغذی و منبع های عالی فیبر می باشند و مصرف آنها علتمیشود بین قولهای غذایی حس سیری کنید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




