سلامتی

چطور از کپک زدن رب انار جلوگیری کنیم؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

برای جلوگیری از کپک زدن رب انار بهتر است آن را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید. این چنین اضافه کردن روغن، سرکه و نمک می‌تواند از کپک زدن رب انار جلوگیری کند. منفعت گیری از قاشق خشک و تمیز و ظرف مناسب هم در ماندگاری رب انار موثر است. در ادامه مقاله هر کدام از راه حلها را توضیح خواهیم داد.

بهترین روش نگهداری رب انار بدون کپک زدن

کپک زدن رب انار دلایل بسیاری می‌تواند داشته باشد. نوع انار انتخابی تا نحوه نگهداری از رب انار سپس از آماده شدن، همه در خراب شدن و کپک زدن آن تاثییر دارد. در ادامه به بهترین راه حلهای نگهداری آن اشاره می‌کنیم.

۱- محیط خشک فراهم کنید

یکی از دلایل کپک زدن رب انار، نگهداری آن در محیط مرطوب است. به این علت تلاش کنید از قرار دادن آن در محیط‌های مرطوب که عرصه را برای رشد کپک فراهم می‌کند، جلوگیری کنید.

۲- از روغن منفعت گیری کنید

یکی از راهکارهای جلوگیری از کپک زدن رب انار، اضافه کردن روغن به آن است. برای این کار سپس از این که رب انار را به ظرف منتقل کردید، مقداری روغن زیتون یا روغن مایع را روی آن بریزید و درب ظرف را محکم ببندید.

۳- از نگهدارنده‌های طبیعی منفعت گیری کنید

اگر رب انار را در خانه تهیه می‌کنید، بهتر است برای ماندگاری زیاد تر و جلوگیری از کپک زدن، از مواد نگهدارنده طبیعی منفعت گیری کنید. برای این کار وقتی که رب انار آماده شد، مقداری اسید استونیک یا اسید سیتریک به آن اضافه کنید.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

۴- به رب انار آب اضافه نکنید

یکی از دلایل کپک زدن رب انار وقتی است که زمان پخت آن برای رقیق کردن از آب منفعت گیری کنید. اضافه کردن آب علاوه بر مختصر کردن ماندگاری رب انار، علتکپک زدن هم می‌شود. به این علت اگر رب انار شما غلیظ شده است، برای رقیق کردن آن آب انار اضافه کنید.

۵- از قاشق خشک و تمیز منفعت گیری کنید

با منفعت گیری از قاشق تمیز و خشک می‌توانید از کپک زدن رب جلوگیری کنید. آلودگی و رطوبت داخل شده از قاشق به شدت محیط را برای رشد کپک‌ها فراهم می‌کند. بهتر است برای منفعت گیری از رب انار یک قاشق مخصوص در نظر بگیرید و آن را برای مواد غذایی دیگر منفعت گیری نکنید.

۶- نمک یا سرکه اضافه کنید

منفعت گیری از نمک و سرکه برای جلوگیری از کپک زدن، یک روش طبیعی و موثر است. منفعت گیری از نمک علتکاهش رطوبت در سطح رب انار می‌شود و سرکه PH رب را افت می‌دهید و یک محیط اسیدی فراهم می‌کند. وقتی که محیط اسیدی و رطوبت کم باشد، گمان کپک زدن زیاد افت می‌یابد.

۷- در یخچال نگهداری کنید

کپک‌ها در دمای بالا رشد می‌کنند به این علت قرار دادن رب انار در دمای پایین رشد آنها را متوقف می‌کند. برای این کار بهتر است رب انار را در یک ظرف درب بسته و مناسب بریزید و آن را در تکه سردتر یخچال قرار دهید. به هیچ گفتن رب انار را در درب یخچال نگهداری نکنید چون دمای این تکه نوسان دارد.

۸- ظرف مناسب انتخاب کنید

بهترین ظرف برای نگهداری رب انار، ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی است. دقت کنید که درب ظرف باید کاملا محکم و ضدهوا باشد تا از ورود رطوبت و هوا جلوگیری کند.

تلاش کنید از ظروف پلاستیکی و فلزی منفعت گیری نکنید چون امکان پذیر به مرور زمان روی طعم رب تاثییر بگذارد.

نکات تکمیلی برای نگهداری رب انار بدون کپک زدن:

از ظروف ترک‌دار یا خراشیده منفعت گیری نکنید.

بهتر است رب انار را در ظرف‌های کوچک نگهداری کنید تا با هر بار باز و بسته کردن، آلودگی و هوا داخل آن نشود.

ظرف را به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

بهتر است ظرف را قبل از منفعت گیری چند دقیقه در آب بجوشانید تا تمیز شود.

ظرف را تا حد امکان پر کنید تا کمترین هوا در آن باقی بماند.

می‌توانید برای تحول نکردن طعم رب انار، سرکه و نمک را فقط روی سطح آن بریزید.

بهتر است از سرکه سفید یا سرکه سیب منفعت گیری کنید.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا