اسیدهای آمینه نخود جذب خوب و ماندگاری بالایی در بدن دارند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
او گفت: زیاد تر مکملهای مورد منفعت گیری ورزشکاران حاضر در بازار تقلبی و بعد از انجام آزمایشات اشکار شده که حاوی هورمونها، کورتون و مواد ممنوعه می باشند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: این محصول بر پایه گیاهی بوده و ماده اولیه آن پروتئین نخود است که به وفور یافت میشود.
فلاحی تصریح کرد: اسیدهای آمینه حاضر در پروتئین نخود جذب خوب و ماندگاری بالایی در بدن دارند ولی پروتئین حیوانی و وِی جذب خوب و ماندگاری پایینی دارند و چون پایه حیوانی و لبنی دارند علتایجاد نفخ و مشکلات گوارشی خواهد شد.
وی مزیت دیگر این محصول نسبت به پروتئینهای حیوانی را مساله زیست محیطی دانست و همین طور گفت: برای تشکیل تخممرغ ۱.۵ برابر و برای تشکیل گوشت و مرغ نزدیک به شش برابر محصولات گیاهی آب مصرف میشود؛ این چنین مقدار تشکیل گازهای گلخانهای در تشکیل محصولات پروتئینی حیوانی و لبنی زیاد زیاد تر از محصولات گیاهی است.
این متخصص تغذیه با گفتن این که پایه این محصول (پروتئین نخود) به راحتی یافت و به لحاظ اقتصادی هم مقرون به صرفه است، او گفت: استخراج پروتئین نخود فرآیندی تخصصی است و اکنون در حال مطالعه برروی نحوه استخراج پروتئین از نخود لرستان هستیم که امیدواریم این مطرح حداکثر تا یک سال دیگر به نتیجه برسد.
فلاحی افزود: برای تجاریسازی این محصول در استان با مشکلات مختلفی از جمله مالیات، بیمه و صدور مجوزها روبه رو هستیم و نیازمند اندوخته که امیدواریم مسئولان وابسته از ما حمایتکنند.
او گفت: شعار در رابطه دفاع از فناوری داده میشود اما در عمل هیچ سازمانی همکاری نمیکند.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




