زرشک پلو با مرغ رولی شکم پر_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای لاکچری رستورانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
با ما همراه باشید تا نحوه تهیه این غذای ایرانی به شیوه تازه به شما آموزش دهیم.
مواد ملزوم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۳ عدد
زرشک سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فلفل پولبیبر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پسته و خلال بادام در صورت دلخواه
مواد ملزوم برای سس
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب زعفران ۳ قاشق غذا خوری
آب پرتقال یک سوم لیوان
قند ۱ تا ۲ عدد اختیاری
عصاره سبزیجات ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به اندازه ملزوم
مواد ملزوم برای برنج
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی رنده شده ۲ عدد
نمک به مقدار ملزوم
زرشک سرخ شده برای تزیین
نحوه تهیه
مرحله اول
برای تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر ابتدا سینه مرغ تمیز شده را میکوبیم تا مقداری نازک شود. سپس درون ظرفی جدا سینه مرغ را با همه ادویههای ذکر شده مزه دار میکنیم و روی یک سطح صاف سلفون پهن میکنیم.
مرحله دوم
زرشک تفت داده شده را به طور یک نوار روی مرغها میچینیم و سپس مرغها را رول میکنیم و گوشههای آن را خوب میبندیم و میگذاریم در داخل فریزر به زمان یک ساعت بماند. در این زمان سس مرغ را آماده میکنیم.
مرحله سوم
اول پیاز را شسته و پوست میکنیم و خرد میکنیم. سپس یک تابه برداشته و با مقداری روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داف شود. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی شود. زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله چهارم
یک تابه دیگر برداشته و با مقداری روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. گوجه خرد شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس از این که مواد خوب سرخ شد، پیاز و ادویه سرخ شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس مقداری آب اضافه میکنیم و میگذاریم که سس با دمای پایین جا بیفتد و گوجه فرنگیها به طور کامل پخته شود. اکنون مرغ رول شده را از فریزر در میآوریم و مقداری آرد به آن میزنیم و سرخ میکنیم.
مرحله ششم
خوب که همهی اطراف مرغ سرخ شد میگذاریم به زمان یک ساعت در سس آماده شده در دمای کم بپزد. در این فاصله برنج را آماده میکنیم. برای این کار، یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار میدهیم تا جوش آید.
مرحله هفتم
برنج را که یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کردهایم، درون آب جوش میریزیم و با مقداری نمک میگذاریم تا بپزد. هنگامی برنج نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار میگذاریم. سیب زمینیها را شسته و پوست کرده و رنده میکنیم.
مرحله هشتم
با دست سختی میدهیم تا آب آن گرفته شود. به سیب زمینیها زعفران و روغن و مقداری نمک اضافه کرده و مخلوط میکنیم. یک قابلمه برداشته و سیب زمینیها را ته قابلمه میریزیم. سپس برنج آب کش شده را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا دم بکشد.
مرحله نهم
مقداری از برنج را درون یک کاسه ریخته و زعفران و زرشک سرخ کرده را به آن اضافه میکنیم. سپس برنج را درون یک دیس میکشیم و با برنج زعفرانی و زرشک تزیین میکنیم. مرغها را هم همراه با سس کنار برنج یا جدا در ظرف دیگر میریزیم و سرو میکنیم.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




