سلامتی

دستورالعمل تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

تاریخچه این غذا به دوران قدیم بازمی‌گردد، وقتی که ماهیگیری و منفعت گیری از محصولات دریایی قسمت جدایی‌ناپذیر از زندگی مردم بوشهر می بود. قلیه میگو به‌گفتن نمادی از تلفیق سنت‌های محلی، جایگاه اختصاصی‌ای در سفره‌های جنوبی دارد و هم چنان یکی از غذاهای محبوب در این منطقه است.

مواد اولیه این غذای لذیذ برای ۴ نفر عبارت است از:

دستورالعمل تهیه قلیه میگو بوشهری

نحوه تهیه قلیه میگو بوشهری در چند قدم ساده انجام می‌شود. اما مهم است که همین مرحله های آسان را با دقت بالا و به کارگیری مواد اولیه تازه انجام دهید تا ناظر غذایی منحصر به فرد باشید. راهنمای پخت قلیه میگو بوشهری عبارت است از:

  • آماده‌سازی مواد

میگوهای تازه را تمیز کنید و رگ سیاه پشتی آن را خارج کنید. سپس آن‌ها را به طور کامل بشویید و داخل سبد بگذارید تا خشک شوند. از طرفی، تمر هندی را در لیوان آب گرم خیس کنید و آن را از صافی رد کنید تا به مایعی یک دست و غلیظ تبدیل شود. سبزی‌های تازه گشنیز و شنبلیله را خرد کنید تا برای پخت آماده باشند.

  • سرخ کردن پیاز و سیر

پیازها را ریز و نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده‌شده را به ترکیب اضافه کنید و بعد از سبک شدن، زردچوبه و فلفل و نمک را به ترکیب بیفزایید. اکنون اجازه دهید تا ادویه‌ها در کلمه طعم باز کنند.

سبزی‌های خرد شده و تازه را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم تحول رنگ دهند و رطوبت‌شان خشک شود. اکنون رب گوجه‌فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آن باز شود و طعم بهتری بگیرد.

میگوها را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا مقداری صورتی شوند. سپس عصاره تمر هندی و مقداری آب به این ترکیب اضافه کنید. اکنون اجازه دهید خورش با حرارت ملایم نزدیک به ۳۰ دقیقه بجوشد تا جا بیفتد و طعم‌ها به خورد هم بروند. در این مرحله آب غذا رو به خشکی می‌رود و میگوها با عصاره تمر هندی مغزپخت خواهد شد.

ترفندهای تهیه قلیه میگو اصیل بوشهری

همانطور که مشاهده کردید، نحوه تهیه قلیه میگو بوشهری زیاد ساده است اما به کارگیری برخی نکات می‌تواند طعم غذایتان را بهبود دهد. این نکات شامل موارد زیر می‌شود:

  • برای طعم بهتر غذا، از میگوهای تازه و بدون پوست منفعت گیری کنید. میگوهای منجمد به علت آب‌دار بودن امکان پذیر طعم قلیه را تحت‌الشعاع قرار دهند.
  • برای خوش‌طعم‌تر شدن قلیه، سبزیجات گشنیز و شنبلیله را به‌صورت تازه و ریز خرد کنید. سبزیجات خشک طعم و عطر قلیه را افت خواهند داد. ضمنا از مصرف زیاد شنبلیله در غذا بپزهیزید.
  • سبزیجات و پیاز را به‌طور کامل در روغن تفت دهید تا عطرشان آزاد شود و طعم نهایی قلیه غنی‌تر شود. این مرحله علتمی‌شود سس قلیه قوام بهتری داشته باشد. ضمنا پیازها را به طور نگینی خرد کنید تا زیر دندان نیاید.
  • زعفران علترنگ، طعم و عطر خاص قلیه میگو می‌شود. به این علت، زعفران را با آب جوش و قطعات یخ دم کنید و به سس تمر هندی بیفزایید تا غذایتان طعم بهتری داشته باشید.
  • میگوها نباید بیشتر از حد پخته شوند. هنگامی میگوها در سس به زمان ۱۰-۱۵ دقیقه بپزند، طعم و بافت آن‌ها نگه داری می‌شود. پخت بیشتر از حد علتسفت و کشیده شدن میگوها می‌شود.
  • برای توازن طعم‌ها، مقداری آب لیمو ترش یا ترشی به قلیه اضافه کنید. این کار به طعم قلیه و رب حاضر آن، پشتیبانی می‌کند.
  • اجازه دهید سس قلیه با حرارت کم جا بیفتد و به غلظت مطلوب برسد. این کار علتمی‌شود که طعم‌ها بهتر به خورد هم بروند و قلیه به یک سس غلیظ و خوشمزه تبدیل شود.

 

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا