سلامتی

کدام غذاها برای شاد و سالم نگه داشتن مغز مهم می باشند؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

غذای سالم خوردن برای سلامت جسمی و روانی شما سودمند است. اما کدام غذاها برای شاد و سالم نگه داشتن مغز مهم می باشند؟ چه بخواهید تغذیه خود را برای پیروزی در امتحانات اصلاح کنید یا در جلسات کاری خود دقیق باشید، دقت به رژیم غذایی واقعا می‌تواند نتیجه دهد. اگرچه هیچ ماده غذایی واحد و مشخصی برای محافظت از مغز در برابر اختلالات مرتبط با افزایش سن همانند آلزایمر یا زوال عقل وجود ندارد، اما دقت دقیق در رابطه آنچه می‌خورید امکان پذیر بهترین شانس برای بهینه‌سازی سلامت شناختی شما باشد. در اینجا چند ماده غذایی به گفتن نظر آورده شده است.

۱_ غلات سبوس‌دار: امکان پذیر تمرکز و دقت را بهبود بخشد.

همانند هر چیز فرد دیگر در بدن، مغز نمی‌تواند بدون سوخت کافی کار کند و شکل ترجیحی سوخت آن گلوکوز است. این بدان معناست که برای نگه داری تمرکز و دقت خود باید از تامین انرژی کافی و ثابت گلوکوز اطمنیان حاصل کنید. شما می‌توانید این کار را با غلات سبوس‌دار همانند آرد سبوس‌دار، جوی دوسر و برنج قهوه‌ای انجام دهید.

۲- گوجه فرنگی: می‌تواند اختلالات شناختی مرتبط با سن را به تاخیر بیندازد.

مطالعات حیوانی مشخص می کند که لیکوپن، یک ماده خاص محافظتی که در گوجه‌فرنگی یافت می‌شود، امکان پذیر به محافظت در برابر ابتلا به زوال عقل به اختصاصی آلزایمر پشتیبانی کند.

۳_ تخمه کدو تنبل: می‌تواند حافظه و خلق‌وخو را تحکیم کند

دانه کدو تنبل سرشار از روی، ماده معدنی مورد نیاز برای تحکیم حافظه و توانایی‌های تفکر است و این چنین منبع مفیدی از منیزیم، ویتامین‌های B و تریپتوفان، ماده پیش‌ساز سرتونین که در خلق‌وخو موثر است می‌باشد.

۴_ تخم‌مرغ: می‌تواند از پیری زودرس مغز جلوگیری کند

یک ماده طبیعی به نام هموسیستئین با افزایش سن افزایش می‌یابد و خطر سکته مغزی، اختلالات شناختی و بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد. برخی از ویتامین‌ها همانند B۱۲, B۶، اسیدفولیک  و کولین به مدیریت سطح هموسیستئین در خون پشتیبانی می‌کند. زرده تخم‌مرغ سرشار از کولین است و برای غشای سلولی و کارکرد مغز مورد نیاز است. کولین این چنین یک جز کلیدی از ماده شیمیایی تحکیم‌کننده حافظه مغز  یعنی استیل کولین است.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

۵ ماده غذایی برای تقویت قدرت مغز

۵_ کلم بروکلی: می‌تواند قوت مغز را بهبود بخشد.

بروکلی منبع مفیدی از ویتامین K است که برای تحکیم کارکرد شناختی و بهبود قوت مغز شناخته شده است. این ویتامین در جگر، پنیرهای سفت و آلو نیز یافت می‌شود. محققان این چنین گزارش داده‌اند که چون کلم بروکلی دارای ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است، به کند شدن تجزیه ماده شیمیایی مغز یعنی استیل کولین پشتیبانی می‌کند. ما به استیل کولین نیاز داریم تا مغز و خاطرات خود را زنده نگه داریم. دیگر سبزیجات غنی از این ترکیبات عبارت‌اند از گل‌کلم، کلم‌پیچ که می‌توانید از آنها منفعت گیری کنید.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا