خوراک مرغ خامه ای با اسفناج؛ یک غذای خاص_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
خوراک مرغ خامهای با اسفناج نوعی خوراک زیاد خوشمزه و مقوی است که از ترکیب مرغ با اسفناج و سسی از خامه تهیه میشود.
خوراکها غذاهای متنوعی می باشند که با انواع مواد غذایی همانند گوشت، مرغ و سبزیجات و راه حلهای طبخ گوناگون تهیه خواهد شد و در سفره غذای ایرانیها جایگاه خود را دارند. خوراکها طبق معمول برای وعده شام زیاد سبک و مناسب می باشند. خوراک مرغ خامهای با اسفناج یکی از انواع خوراکهای مدرن و خوشمزه است که با روشی زیاد آسان و مواد غذایی در دسترس تهیه میشود. این خوراک به علت داشتن، مرغ و اسفناج منبع غنی پروتئین و آهن است، این چنین به علت داشتن خامه در ترکیباتش دارای کلسیم بالایی است. اگر به جستوجو درست کردن غذاهای حاضری و درعینحال خاص و تازه برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه خوراک مرغ خامهای با اسفناج همراه ما باشید.
مواد ملزوم
فیله مرغ: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حب
اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ پیمانه
آرد گندم: ۴ قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم لیوان
نمک، فلفل سیاه و فلفل پول بیبر: به مقدار ملزوم
روغن: به مقدار ملزوم
نحوه تهیه

برای درست کردن این خوراک خوشمزه ابتدا فیلههای مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه و پول بیبر مزهدار کنید و سپس داخل آرد گندم بغلتانید تا هر دو طرف فیلهها با آرد آغشته شود. مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس فیلههای مرغ را داخل روغن داغ قرار بدهید و هر دو طرف فیلهها را سرخ کنید. فیلههای سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیازها را به طور زیاد ریز و نگینی خرد کنید و داخل همان ماهی تابه که فیلهها را سرخ کردهاید، بریزید. سپس از این که پیازها سرخ و مقداری طلایی شد، سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید. سی ثانیه سپس اسفناجهای شسته و خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و سپس خامه صبحانه را که با شیر رقیق کردهاید، داخل ماهی تابه بریزید و اجازه بدهید مواد داخل ماهی تابه اغاز به جوشیدن کند، سپس فیلههای مرغ سرخ شده را داخل سس بچینید و مقداری دیگر پول بیبر روی مواد بریزید و سپس درب ماهی تابه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا سس بجوشد و غلیظ شود. نیم ساعت سپس خوراک مرغ خامهای خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ حتما خامه را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس آن را با شیر رقیق کنید.
ـ برای درست کردن این خوراک میتوانید به جای پول بیبر از فلفل قرمز منفعت گیری کنید.
ـ همان گونه که میدانید اسفناج سبزی زیاد پرخاصیتی است که سرشار از ویتامینها و مواد مغذیای است که برای تحکیم سیستم ایمنی بدن جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوانها سودمند است. این سبزی مغذی میتواند بهترین دارو برای درمان یبوست بهاختصاصی در افراد بینسال و کهنسال باشد. در شستن اسفناج باید به این نکات دقت داشته باشید که اسفناج حاوی شنریزه است؛ به این علت آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شنهای آن تهنشین شود و در آخر بهمرور زمان از اسفناجهای رویی بردارید و با آب سرد آبکشی کنید تا شنهای تهنشین شده مجدد به اسفناجها نچسبند. هیچ زمان اسفناج را بعد از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچزمان آن را به طور پخته شده نگهداری نکنید. زمان خرید اسفناج برگهای لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. برگهای درشت و تیرهرنگ به خوراک شما زیبایی نمیدهد، این چنین اسفناج را باید در اندازههای چهار سانتیمتری خرد کنید. درصورتیکه اسفناج ریزتر خرد شود، له و بد شکل خواهد شد.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




