چرا نباید برنج را مجدد گرم کنیم؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
هنگامی سخن بگویید از نگرانیهای ایمنی مواد غذایی میشود، منفعت گیری نادرست از برنج پخته میتواند یک امر جدی باشد. در این نوشته به ۶ علت اشاره میکنیم که چرا نباید برنجی که بیرون از یخچال گذاشته شده را مجدد گرم کرد.
خطر آلودگی با باسیلوس سرئوس
برنج پخته شده که در دمای اتاق نگهداری شده در برابر یک باکتری به نام باسیلوس سرئوس صدمه پذیر است. این باکتریها داخل هاگها خواهد شد که در فرآیند پخت از بین نمیروال. هنگامی برنج پخته شده در دمای اتاق بماند، هاگها تکثیر خواهد شد و سم تشکیل میکنند. سموم با گرم کردن مجدد از بین نمیروال. این بدان معنی است که عفونت آن تبدیل تهوع، استفراغ و اسهال با خطر بالای مسمومیت غذایی خواهد شد.
از دست دادن مواد مغذی
گرم کردن مجدد برنج علتاز بین رفتن مواد مغذی الزامی آن میشود. افت ویتامین و مواد معدنی در نتیجه قرار گرفتن مکرر آن در معرض گرما رخ میدهد و علتمیشود قیمت غذایی آن در زمان داخل شدن به بدن افت یابد. این یک زیان برای افرادی است که فقط برای کربوهیدرات و انرژی به برنج وابسته می باشند. برنج مجدد گرم شده میتواند سفت و خشک شود و هضم آن دشوار شده و به طور بالقوه علتنفخ یا ناراحتی معده شود.
از دست دادن بافت و طعم
زیاد تر، گرم کردن مجدد بافت و طعم برنج را تحول می دهد. می تواند خشک، سفت یا کدر شود. یقیناً افزودن آب به برنج در زمان گرم کردن مجدد از خشکی و سفتی آن کم میکند. طعم برنج مجدد گرم شده نیز به اندازه برنج تازه پخته شده لذت قسمت نخواهد می بود.
گرمایش نابرابر
برنج به خصوص در مایکروویو به طور غیریکنواختی گرم میشود. حرارت نابرابر میتواند تبدیل داغ شدن بیشتر از حد برخی از تکههای برنج شود، در حالی که تکههای دیگر سرد باقی میهمانند. قطعات خنکتر امکان پذیر هم چنان حاوی باکتری یا سم باشند که تبدیل بیماریهای ناشی از غذا خواهد شد.
گمان فساد زیاد تر
برنج پخته شده باید به روش صحیح نگهداری شود تا فاسد نشود. اگر برنج برای زمان طویل در دمای اتاق بماند، باکتریها می توانند زیاد سریع تکثیر شوند. حتی گرم کردن مجدد نمیتواند فسادی را که قبلا رخ داده است، معکوس کند و برنج را برای خوردن تبدیل به یک خوراکی خطرناک و ناسالم میکند.
تشکیل بیشتر از حد نشاسته
گرم کردن مجدد برنج می تواند علتتبلور مجدد نشاسته شود و هضم آن را سخت تر کند. این امکان پذیر تبدیل نفخ، گاز یا ناراحتی بعد از مصرف شود. تحول شکل نشاسته در میانه گرم کردن مجدد بر شاخص گلیسمی برنج نیز تاثییر میگذارد که میتواند علتافزایش سطح قند خون شود.
نکات مصرف درست برنج
اگر از عشاق برنج هستید و میخواهید آن را مجدد گرم کنید، در این قسمت از نوشته به عمل های احتیاطی اشاره میکنیم که میتوانید برای به حداقل رساندن خطرات انجام دهید:
برنج را به درستی نگهداری کنید
برنج پخته شده باید ظرف یک ساعت بعد از آماده شدن در یخچال نگهداری شود. برنج را بیشتر از یک بار گرم نکنید.
آن را خوب گرم کنید: مطمعن حاصل کنید که برنج قبل از مصرف داغ است.
بلافاصله مصرف کنید: برنج گرم شده را برای زمان طویل در دمای اتاق نگذارید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




