راهحل طلایی و ساده برای جلوگیری از کپک رب گوجهفرنگی_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
کپک زدن رب گوجه فرنگی در یخچال مشکلی رایج است که راه حلی زیاد آسان و کاربردی دارد. با یک ترفند ساده و منفعت گیری از یک ماده غذایی میتوانید برای همیشه از شر کپک روی رب خلاص شوید.
رب گوجه فرنگی به علت بافت و رطوبتی که دارد، محیطی زیاد مستعد برای رشد کپک است. تعداد بسیاری از افراد بعد از باز کردن درِ قوطی رب، ناظر راه اندازی لایهای از کپک روی آن بعد از مدتی می باشند که نه تنها علتضایع شدن رب میشود، بلکه برای سلامت نیز زیان اور است.
علت مهم رشد کپک روی رب چیست؟
علت مهم این است که هوا (اکسیژن) به سطح رب میرسد. کپک برای رشد به اکسیژن نیاز دارد و با قطع دسترسی آن، میتوان به سادگی از راه اندازی آن جلوگیری کرد.
راه حل طلایی و ساده برای جلوگیری از کپک رب
بعد از هر بار منفعت گیری از رب، کافی است یک لایه نازک از روغن مایع معمولی یا روغن زیتون روی سطح آن بریزید. این لایه روغن همانند یک سد محافظ عمل میکند و مانع از رسیدن اکسیژن به سطح رب میشود. به این ترتیب، امکان رشد کپک به طور کامل از بین میرود.
نکات کلیدی برای نتیجه بهتر:
قبل از ریختن روغن، یقین شوید سطح رب کاملا صاف و یکدست است.
حتما رب را در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
این روش برای ربهای خانگی که در ظروف نگهداری خواهد شد نیز کاملا موثر است.
با به کارگیری این ترفند ساده، میتوانید رب گوجه فرنگی را برای زمان زمان طویلتری به طور تازه و سالم نگهداری کنید و از اسراف آن جلوگیری کنید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




