هشدار درمورد مصرف روغن های سنتی؛ خطر آلودگی، اکسیداسیون و سرطان_بام وطن

به گزارش بام وطن
او گفت: روغنهای سنتی که روبه رو چشم مشتری تشکیل خواهد شد، طبق معمول تصفیه نشدهاند و امکان پذیر حاوی ذرات جامد، فلزات سنگین یا دیگر ناخالصیها باشند. در حالیکه روغنهای دارای نشان سیب سلامت، از مواد اولیه کنترلشده تهیه شده و مرحله های فیلتراسیون، تصفیه و کنترل کیفی را طی میکنند.
او با اشاره به حالت بهداشتی دستگاههای سنتی روغنگیری او گفت: این دستگاهها زیاد تر بهدرستی شستوشو نمیشوند و امکان پذیر علتآلودگی ثانویه در محصول نهایی شوند. اما در واحدهای صنعتی مجاز، همه مرحله های زیر نظر متخصصان علوم و صنایع غذایی انجام شده و مطابق با ضوابط بهداشتی است.
به حرف های بهفر، روغنهای فاقد سیب سلامت بهعلت تصفیهنشدن، سریعتر اکسید خواهد شد و این فرآیند تبدیل تشکیل رادیکالهای آزاد میشود؛ ترکیباتی که با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و سرطان در ربط می باشند.
وی در ادامه افزود: روغنهای صنعتی طبق معمولً دارای آنتیاکسیدانهای طبیعی یا افزودنیهای مجاز می باشند که از اکسیداسیون جلوگیری کرده و ماندگاری محصول را افزایش خواهند داد؛ موضوعی که در روغنهای سنتی و تصفیهنشده دیده نمیشود.
بنابر اظهار سازمان غذا و دارو، او این چنین با پافشاری بر نقش آگاهی مصرفکننده اظهار داشت: شناسایی نشان سیب سلامت، دقت به نام واحد تولیدکننده و بازدید شماره پروانه ساخت، از جمله عمل های مهم برای خرید ایمن روغن خوراکی است.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در آخر او گفت: انتخاب محصول تأییدشده و استاندارد، گامی مؤثر در پیشگیری از بیماریهای مزمن و نگه داری سلامت خانواده است.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی