سلامتی

مرغ مشهدی را با این دستور اختصاصی درست کنید_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

مواد ملزوم

مرغ: ۴ تکه

پیاز درشت: ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار ملزوم

زعفران دم کرده غلیظ: نصف فنجان

سیر ترشی: ۲ بوته

ترکیب آب و سرکه یا آب خیارشور: ۲ لیوان

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

نحوه تهیه

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را داخل یک کاسه بگذارید و ترکیب آب و سرکه یا آب خیارشور را روی مرغ‌ها بریزید و به زمان ۱ ساعت بگذارید تا بماند، سپس مرغ را آبکش کنید و روی حوله تمیز بگذارید تا مرغ خشک شود. پیازها را پوست و به طور خلالی درشت خرد کنید. پیازهای خرد شده را کف ماهی تابه پخش کنید و تکه‌های مرغ را روی پیازهای خرد شده بچینید. مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه‌های مرغ بپاشید. سیر ترشی را پوست کنید و حبه‌های سیر را داخل ماهی تابه پخش کنید و سپس کره را خرد کنید و دورتادرو ماهی تابه قرار بدهید و روغن را روی مرغ بریزید. اکنون درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه بدهید مرغ نزدیک به یک ساعت و نیم تا دو ساعت با حرارت کم آب بیندازد و سپس کم کم به روغن بیفتد. نیم ساعت آخر زعفران دم کرده را روی تکه‌های مرغ بریزید و اجازه بدهید مرغ با روغنی که انداخته تفت بخورد و نیم ساعت سپس اجاق گاز را خاموش کنید. مرغ مشهدی روغن‌پز خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را با زرشک پلو میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

ـ همیشه تلاش کنید از زعفران دم کرده غلیظ منفعت گیری کنید؛ چون هر مقدار زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و ناچار می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری منفعت گیری کنید. به این علت نحوه دم کردن زعفران زیاد مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. سپس به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ علتمی‌شود به زعفران شوک داخل شود و رنگ بیش‌تری بعد بدهد.

زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع منفعت گیری اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. بعد از هر بار منفعت گیری مجدد زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که منفعت گیری می‌کنید، تقلبی نباشد. برای این که بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و سختی بدهید. اگر روغن بعد نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی طبق معمولً براق می باشند.

ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در رابطه کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، اغاز کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً همانند پیاز قرمز است و می‌شود آن را به طور خام خورد و یا در سالادها از آن منفعت گیری کرد.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و برای رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم منفعت گیری کرد. علاوه‌بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به قدر کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند؛ به این علت برای پخت و پز طبق معمولً مورد منفعت گیری قرار نمی‌گیرند.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا