این کیک رژیمی خوشمزه را بدون نگرانی بخورید_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا می باشند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و… تهیه خواهد شد که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. تعداد بسیاری از افرادی که دچار اضافه وزن یا بیماریهایی همانند دیابت می باشند، منع مصرف شیرینیجات دارند و به همین علت نمی توانند از طعم خوب کیک و دسر لذت ببرند؛ اما کیکهای رژیمی که با شیرین کنندههای طبیعی همانند عسل و یا میوه تهیه خواهد شد، میتوانند حس خوب خوردن یک کیک خوشمزه را برای این افراد به همراه داشته باشند. کیک رژیمی که در این نوشته میخواهیم آموزش آن را با شما به اشتراک بگذاریم، از ترکیب تخم مرغ با موز و شیرین کننده طبیعی همانند شیره انگور و بدون آرد تهیه میشود و طعم بسیارای دارد که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه، سالم و رژیمی را در منزل درست کنید، در ادامه این نوشته با آموزش کیک رژیمی همراه ما باشید.
مواد ملزوم
موز بزرگ: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی: ۱ قاشق غذاخوری
شیره انگور: ۳ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: ۵۰ گرم
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
نحوه تهیه
برای درست کردن این کیک رژیمی خوشمزه ابتدا موزها را پوست کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس با پشت چنگال موز را بکوبید تا کاملا له و پوره شود. در مرحله سپس تخم مرغها را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با موز کاملا مخلوط شود. اکنون شیره انگور و کره بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند. در آخر پودر کاکائو و بکینگپودر را داخل مواد بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود و شکلات تلخ رنده شده را اضافه کنید. کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه به زمان ۵۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. سپس از این که کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا مقداری خنک شود، سپس کیک را از قالب جدا کنید. نوش جان.
نکات مهم
ـ به جای شیره انگور میتوانید به همان مقدار از عسل برای شیرین کردن کیک منفعت گیری کنید.
ـ اضافه کردن شکلات تلخ به این کیک کاملا اختیاری است و میتوانید آن را از دستور حذف کنید.
ـ برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. به این علت تلاش کنید حداقل نیم ساعت قبل از اغاز همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
ـ دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش زیاد مهمی دارد. هنگامی قالب را در فر میگذارید، باید دقیقاً به همان دمای حرف های شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تحول دما ندهد. طبق معمولً درجه حرارت و زمان زمان پخت در فرهای گوناگون متفاوت است. به گفتن مثال اگر در دستور حرف های شده دمای ۱۷۵ درجه به زمان ۴۵ دقیقه امکان پذیر در فر شما با این دما و زمان نتیجه مطلوب حاصل نشود و این قضیه به این علت است که در واقع فر شما به آن دمای حرف های شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه ۱۷۵ تنظیم کردهاید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما ۱۷۵ نیست و امکان پذیر کمتر یا بیشتر از این دما بوده باشد. به این نوشته دقت داشته باشید که طبق معمولً درجه حرارتی که در دستورها حرف های میشود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی منفعت گیری میکنید و دماسنج فر ندارید، دما را نزدیک به ۱۰ درجه سانتیگراد بیشتر بگذارید. دمایی که حرف های میشود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دستتان بییاد. با چند بار امتحان کردن فهمید دما و زمان زمان پخت خواهید شد. یک مسئله زیاد مهم که در پخت انواع کیک باید مراعات کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ گفتن باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، همه زحماتتان هدر میرود، چون در این صورت کیک شما پف نمیکند.
ـ در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مساعد نمیگیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که هنگامی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند. یقیناً همه این موارد نیاز به توانایی دارد. احتمالا بار اول فهمید نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازهها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




