سبزیجات برگ دار تیره چطور به سلامت و رشد ناخن ها پشتیبانی میکنند؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
یقیناً اینها همیشه نشانه بیماری نیستند اما این گمان هم وجود دارد که به مشکلات دیگر سلامتی همانند عفونتهای قارچی و حتی بیماریهای جدیتر همانند بیماریهای قلبی، سیروز کبدی، بیماری کلیوی و حتی ملانوما (نوعی سرطان پوست) مرتبط باشند. به این علت اگر فهمید تغییرات غیرعادی در ناخنهایتان شدید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
دکتر کانر طبق معمول پیشنهاد میکند برای بهبود سلامت ناخنها پیش از این که به سراغ مکملها بروید، تلاش کنید کمبودهای احتمالی را از طریق رژیم غذایی رفع کنید، چون مکملها طبق معمول فقط یک ویتامین یا ماده معدنی خاص را دارند، در حالی که با غذاها ویتامینها و مواد معدنی بیشتری در دسترس بدن قرار میگیرند (یعنی بدن امکان پذیر بهتر بتواند آنها را جذب و منفعت گیری کند).
با این حال، او اشاره میکند که در برخی اوقات، مکمل ویتامین یا ماده معدنی هم میتواند سودمند باشد، به خصوص اگر فرد نتواند مواد مغذی کافی را فقط از رژیم غذایی دریافت کند. همانند افرادی که بیماریهایی دارند که توانایی بدنشان را در جذب مواد مغذی تحت تاثییر قرار خواهند داد (همانند بیماری کرون یا سلیاک). افرادی هم که رژیم غذایی گیاهی یا وگان دارند، باید برخی نیازهای تغذیهای خود را با مکملها رفع کنند.
در اینجا برخی ویتامینها و مواد مغذی که در غذاها و مکملها یافت خواهد شد و به سلامت ناخنها پشتیبانی میکنند، معارفه میشود:
بیوتین
به گزارش ایندیپندنت، بیوتین برای تشکیل کراتین، پروتئینی که ساختار ناخنها را راه اندازی میدهد، الزامی است و افتبیوتین میتواند به ناخنهای شکننده و ضعیف منجر شود. دیگر علائم افتبیوتین ریزش مو و جوشهای پوستی است.
در یک مرور مقالات علمی که سال ۲۰۱۷ انتشار شد، متخصصان به این نتیجه رسیدند که درمان مشکلات ناخنــ از جمله ناخنهای شکنندهــ با بیوتین «نتایج امیدوارکنندهای» داشته است. با این حال، آنها اشاره میکنند که به آزمایشهای بالینی بزرگتری نیاز است تا اثربخشی و دز مناسب اشکار شود.
برای بیوتین دز روزانه مشخصی پیشنهاد نشده، اما مقدار مصرف مناسب برای زنان ۱۹ سال به بالا ۳۰ میکروگرم است (در صورت شیردهی ۳۵ میکروگرم).
بیوتین را میتوان در زرده تخممرغ، گوشتها، محصولات لبنی، ماهی سالمون، آووکادو و مغزها یافت. تعداد بسیاری از مکملهای معروف ناخن هم بیوتین دارند.
آهن
آهن به حمل اکسیژن به ریشه ناخن پشتیبانی میکند و در رشد ناخنها موثر است. افتآهن میتواند به ناخنهای شکننده یا تشکیل ناخنهای قاشقی شکل (که به آن کویلونیچیا حرف های میشود) یا رگههای عمودی منجر شود.
مقدار پیشنهادشده روزانه آهن بسته به سن و جنسیت، متفاوت است. برای زنان بین ۱۹ تا ۵۰ سال، ۱۸ میلیگرم در روز پیشنهاد میشود. برای زنان ۵۱ سال به بالا، مقدار پیشنهادشده آهن روزانه هشت میلیگرم است. بارداری و شیردهی نیز میتواند بر مقدار آهن موردنیاز بدن تاثییر بگذارد.
بهترین راه جذب آهن، مصرف گوشت و دیگر مواد غذایی حیوانی است، اما میتوان آن را در سبزیجات برگدار تیره، حبوبات یا غلات غنیشده هم یافت. ترکیب غذاهای غنی از آهن با غذاهای غنی از ویتامین ث میتواند به افزایش جذب آهن پشتیبانی کند، علاوه بر این، خود ویتامین ث هم برای سلامت ناخنها سودمند است چون در تشکیل کلاژن که به تحکیم بافتها پشتیبانی میکند، نقش مهمی دارد.
ویتامین ب ۱۲
ویتامین ب ۱۲ در تشکیل گلبولهای قرمز خون نقش مهمی دارد. این سلولها اکسیژن را به بافتها از جمله ناخنها، منتقل میکنند. یک مرور علمی که سال ۲۰۱۵ درمورد ویتامین ب ۱۲ انتشار شد، تایید میکند که این ویتامین با سلامت پوست و ناخن رابطهای پیچیده دارد و افتآن میتواند علتشکنندگی یا تشکیل رگه در ناخن شود.
برخی مواد غذایی غنی از ویتامین ب ۱۲ عبارتاند از گوشت قرمز، ماهی، لبنیات، مخمرهای خوراکی و جانشینهای گیاهی غنیشده. مقدار پیشنهادشده روزانه ب ۱۲ برای افراد ۱۴ سال به بالا، ۲.۴ میکروگرم است. زنان باردار باید ۲.۶ میکروگرم و زنان شیرده ۲.۸ میکروگرم در روز ب ۱۲ دریافت کنند.
روی
افتروی (زینک) میتواند علتمشکلاتی در سلامت ناخنها شود؛ همانند لکههای سفید، رشد کُند و/یا نازک شدن ناخنها. مقدار پیشنهادشده روزانه روی برای زنان ۱۹ سال به بالا هشت میلیگرم است (اگر باردار یا شیرده باشند، به ترتیب ۱۱ یا ۱۲ میلیگرم).
از جمله مواد غذایی سرشار از روی میتوان به گوشت قرمز، مرغ، جوانه گندم، دانهها، مغزها، بادام هندی و بادام اشاره کرد.
منیزیم
منیزیم علاوه بر تاثییر مثبت بر کنترل استرس، بهبود سلامت استخوان و خواب، در سلامت ناخنها هم نقش دارد، چون یکی از عکس العملهایی که با پشتیبانی منیزیم در بدن رخ میدهد، سنتز پروتئین یا فرایندی است که کراتین تشکیل میکند؛ همان پروتئینی که قسمت مهم راه اندازیدهنده ناخنها است.
مقدار پیشنهادشده روزانه مصرف منیزیم برای زنان ۳۱ ساله و بالاتر، ۳۲۰ میلیگرم است. این مقدار در دوران بارداری یا شیردهی افزایش مییابد.
منبع های خوب منیزیم حبوبات، مغزها، دانهها، غلات کامل و سبزیجات برگسبز همانند اسفناجاند.
ویتامین ث
ویتامین ث بهگفتن یک آنتیاکسیدان عمل میکند و برای تشکیل کلاژن در بدن الزامی است. کلاژن به رشد مو، دندانها و ناخنها پشتیبانی میکند.
مرکبات، گوجهفرنگی، سیبزمینی، فلفل قرمز و سبز، بروکلی و توتفرنگی همه انها منبع های خوب این ویتامین محسوب خواهد شد. مطابق پیشنهاد موسسه ملی سلامت انگلیس، زنان ۱۹ ساله و بالاتر باید روزانه ۷۵ میلیگرم ویتامین ث دریافت کنند. این مقدار برای زنان باردار ۸۵ میلیگرم و برای زنان شیرده ۱۲۰ میلیگرم در روز است.
کلسیم
یکی از علائم افتکلسیم در بدن ناخنهای خشک، شکننده یا ترکخورده است. کلسیم علاوه بر نگه داری استحکام ناخنها، در سلامت اعصاب، عضلات و هورمونها نقش حیاتی دارد. به این علت دریافت مقدار کافی آن الزامی است. متاسفانه، تعداد بسیاری از افرادــ بهاختصاصی بعد از دوران کودکیــ بهاندازه کافی کلسیم دریافت نمیکنند.
زیاد تر بزرگسالان بسته به سن و دیگر عوامل، به ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیگرم کلسیم در روز نیاز دارند. منبع های خوب کلسیم عبارتاند از سبزیجات برگسبز، ماست، بروکلی، غذاهای دریایی کنسروی و پنیر کاتیج.
ویتامین ای
ویتامین ای یک آنتیاکسیدان قوی است که از ناخنها در برابر استرس اکسیداتیو و صدمههای محیطی محافظت میکند و همزمان علتبهبود جریان خون در بستر ناخن میشود که میتواند به رشد بهتر ناخن پشتیبانی کند. از طرفی به نگه داری رطوبت ناخنها پشتیبانی میکند و مانع خشک و شکننده شدن آنها میشود.
مقدار پیشنهادشده روزانه ویتامین ای برای زنان ۱۴ سال به بالا، ۱۵ میلیگرم است. این مقدار در دوران شیردهی باید زیاد تر باشد.
غذاهای سرشار از ویتامین ای عبارتاند از مغزها، دانهها، سبزیجات برگسبز، غلات صبحانه غنیشده و روغنهای گیاهی.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




