سلامتی

ماده ای مغذی که به افت سختی خون پشتیبانی می‌کند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

به نقل از میرور، تعدادی از متخصصان سلامت اثبات کرده‌اند که یک تحول ساده در رژیم غذایی می‌تواند راه‌حل ایده‌آلی برای افرادی باشد که از سختی خون بالا، که به گفتن “قاتل خاموش” شناخته می‌شود، رنج می‌برند.

سختی خون بالا علتصدمه‌های پنهانی به بدن می‌شود و می‌تواند تبدیل مشکلات جدی سلامتی همانند بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، صدمه کلیوی و ضعف بینایی شود. افراد مبتلا به این بیماری زیاد تر تا وقتی که به عوارض عمده سلامتی تبدیل نشود، از آن بی‌خبر می‌همانند.

تیم اسپکتور، خالق اپلیکیشن Zoe و استاد اپیدمیولوژی ژنتیک در کینگز کالج لندن، پیشنهاد می‌کند که مصرف پتاسیم خود را افزایش دهید، که به دفع سدیم (نمک) از بدن پشتیبانی می‌کند، و این چنین مصرف فیبر خود را نیز افزایش دهید.

او می‌گوید: «خوردن ۵ گرم فیبر اضافی در روز می‌تواند سختی خون را دو برابر زیاد تر از افت مصرف نمک افت دهد.»

مطالعات تازه اهمیت لوبیا، به اختصاصی انواع تیره رنگ آن همانند لوبیا قرمز و سیاه، را در حمایتاز سلامت رگ‌های خونی قبول کرده‌اند. تحقیقات دانشگاه مانیتوبا در کانادا نشان داده است که مصرف لوبیا قرمز در قیاس با مصرف برنج، سختی خون را ظرف دو ساعت افت می‌دهد.

متخصصان تغذیه اعتقاد دارند که لوبیای تیره در بهبود سلامت سختی خون زیاد مؤثر است. دکتر لینیا پاتل، متخصص تغذیه، پافشاری کرد که لوبیای کنسروی همان مزایای لوبیای خشک را اراعه می‌کند، در حالی که تهیه آن آسان است. او او گفت: «لوبیا‌های کنسروی به شما این امکان را خواهند داد که بدون نیاز به خیساندن طویل زمان، از مزایای آنها منفعت‌مند شوید.»

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا