ادویه پرطرفداری که به افت وزن پشتیبانی میکند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
نیکول هوپسگر، کارشناس رسمی تغذیه، به کلینیک کلیولند او گفت: «یک رژیم غذایی سرشار از آنتیاکسیدان میتواند به افت خطر بیماری قلبی و برخی دیگر از بیماریهای مزمن پشتیبانی کند. یقیناً این باید همراه با مطمعن از این نوشته باشد که رژیم غذایی شما این چنین سرشار از دیگر منبع های آنتیاکسیدان، از جمله میوههای تازه، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات باشد.»
هوپسگر پیشنهاد میکند که افراد برای منفعتمندی از این مزایا، دانههای زیره را آسیاب کنند تا توانایی بدن برای جذب آن افزایش یابد.
او گفت: «شما این چنین از ویتامینها و مواد معدنی حاضر در آن، همانند ویتامینهای ب، ویتامین ئی، آهن و منیزیم مزایای بیشتری دریافت میکنید.»
بر پایه اظهار مدلاینپلاس (MedlinePlus)، آهن پروتئینی در گلبولهای قرمز میسازد که به انتقال اکسیژن در سراسر بدن پشتیبانی، سیستم ایمنی را تحکیم و سلامت موها را نگه داری میکند. منیزیم به نگه داری کارکرد عضلات و اعصاب، استحکام استخوانها، تنظیم قند خون و محافظت از سلامت ایمنی پشتیبانی میکند. ویتامین ب نیز برای سوختوساز و کارکرد مغز الزامی است.
این همه کاری نیست که آشپزی با زیره میتواند برای شما انجام دهد. یک بازدید دریافته که عصاره زیره در افت نفخ و دیگر علائم سندروم روده تحریکپذیر به افراد پشتیبانی کرده است. یک بازدید جداگانه نشان داده که عصاره زیره علتبهبود نتایج آزمایشهای کارکرد کبد در بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی شده است.
بر پایه گزارش انپیآر، منفعت گیری از زیره به هزاران سال پیش و اغاز تاریخ مکتوب بازمیگردد. این ادویه در بینرودان باستان محبوب می بود و در بیشتر از چهار هزار سالی که از آن زمان قبل، منفعت گیری از آن به سراسر خاورمیانه، اروپا، آسیا و قاره آمریکا گسترش یافته است.
گری نبهن، نویسنده کتاب «زیره، شترها و کاروانها»، مینویسد: «هنگامی زیره داخل یک سرزمین و فرهنگ تازه میشود، برای نفوذ عمیق به آشپزی محلی راهی اشکار میکند و به همین علت به یکی از پرکاربردترین ادویههای جهان تبدیل شده است.»
هوپسگر پیشنهاد کرد هر مقدار از زیره به طور کلی در آشپزی ایمن است، اما بهتر است افراد در منفعت گیری از مکملهای آن احتیاط کنند.
پژوهشهای قبل این چنین دریافتهاند که زیره میتواند به افت وزن پشتیبانی کند.
یک بازدید ادعا کرده است که زیره، به شکلی شبیه یک داروی خوراکی بدون نسخه برای افت وزن، به افت وزن پشتیبانی میکند. مطالعه فرد دیگر که آثار زیره و لیمو را بازدید کرد، «آثار سودمند بر وزن» را در شرکتکنندگان دارای اضافهوزن نشان داد. مطالعه سومی نشان داد که بعد از مصرف تنها سه گرم پودر زیره در روز به زمان سه ماه سطح کلسترول بهبود مییابد.
با این حال، این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد که برای تشکیل یک ربط قطعی [میان مصرف زیره و این آثار مثبت] تحقیقات بیشتری ملزوم است.
هوپسگر او گفت: «برای حمایتاز این ادعاها تحقیقات کافی وجود ندارد. در معدود مطالعاتی هم که این چنین یافتههایی وجود دارد، به گمان زیاد علاوه بر مصرف مکمل زیره، عوامل فرد دیگر در کار بودهاند، همانند افزایش انگیزه یا تحول سبک زندگی.»
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




