آیا آلو خشک برای سلامت استخوان سودمند است؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
۲۳۵ زن یائسه در ۳ گروه در این کارآزمایی مورد بازدید قرار گرفتهاند که شامل «بدون مصرف آلو خشک»، «مصرف روزانه ۵۰ گرم» (۴–۶ عدد) و «مصرف روزانه ۱۰۰ گرم» (۱۰–۱۲ عدد) خواهد شد. هر شش ماه، تراکم و استحکام استخوان آنان با روش pQCT بازدید شد. نتایج این مطالعه مشخص می کند زنانی که آلو خشک نمیخوردند، طی یک سال افت تراکم و استحکام استخوان در ساق پا داشتند. در روبه رو، زنانی که روزانه ۴–۶ عدد آلو خشک خوردند، تراکم و ساختار استخوانی خود را ــ بهاختصاصی در استخوان قشری ــ نگه داری کردند.
استخوانها مدام با پشتیبانی سلولهایی به نام «استئوبلاستها» و «استئوکلاستها» بازسازی خواهد شد که با افزایش سن، اعتدال این فرآیند به هم میخورد و استخوان سریع تر از آنچه جانشین شود، تخریب میشود. این قضیه، تبدیل پوکی استخوان میشود؛ بیماریای که بیشتر از ۱۰ میلیون نفر در آمریکا به آن مبتلا می باشند و زیاد تر این افراد، زنان و افراد مسن می باشند.
در دوران یائسگی، افت هورمون «استروژن» جهت تسریع تحلیل استخوان میشود. با وجود داروهای حاضر برای درمان پوکی استخوان، تعداد بسیاری از زنان از آنها منفعت گیری نمیکنند. به حرف های پژوهشگران، آلو خشک به علت داشتن پلیفنولها میتواند مسیرهای التهابی مؤثر در تحلیل استخوان را مهار کند و یک گزینه طبیعی و امیدبخش باشد.
مشاهده کیفیت استخوان در سهبعدی
پیشتر از روش DXA برای سنجش دوبعدی تراکم استخوان منفعت گیری میشد، اما این روش نمیتواند کیفیت و ریزساختار استخوان را نشان دهد. هنگامی که عکس سه بعدی داریم، میتوانیم به ساختار، هندسه و ریزمعماری استخوان نگاه کنیم. این یعنی میتوانیم بفهمیم کیفیت استخوان واقعا چه مقدار خوب است.
اگرچه هر دو گروه مصرفکننده سود بردند، اما مصرف ۴–۶ عدد آلو خشک در روز مقداری عملیتری می بود. زیاد تر زنانی که میبایست روزانه ۱۰–۱۲ عدد مصرف میکردند از پژوهش خارج شدند، چرا که از خوردن تعداد زیاد آلو خشک خسته شدند.
این یافتهها برای یک مطالعه ۱۲ ماهه واقعاً شوقانگیز است. ما توانستیم استخوانهای قشری در ساق پا را که وزن بدن را تحمل میکنند، نگه داری کنیم و این نوشته کلید مهم پیشگیری از شکستگی است. مصرف آلو خشک احتمالا خطر پوکی استخوان را هم افت دهد اما به مطالعات بیشتری نیاز است.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




