سلامتی
نحوه تهیه سوپ خامه اسفناج_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
برای طبخ این سوپ ابتدا اسفناجها را خوب بشویید، ساقههای ضخیم را جدا و خرد کنید. سپس پیاز نگینی و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا نرم و آب آن آزاد شود. آرد را اضافه کنید و به زمان ۲ دقیقه هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
عصاره مرغ یا آب را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و به زمان ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید. خامه پرچرب و ادویههای نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به مقدار دلخواه بیفزایید و مقداری زمان بدهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
در آخر، سوپ را در کاسههای سرو بریزید و با پنیر پارمسان و مقداری فلفل سیاه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




