سلامتی

نحوه تهیه سوپ خامه اسفناج_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

برای طبخ این سوپ ابتدا اسفناج‌ها را خوب بشویید، ساقه‌های ضخیم را جدا و خرد کنید. سپس پیاز نگینی و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا نرم و آب آن آزاد شود. آرد را اضافه کنید و به زمان ۲ دقیقه هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.

 عصاره مرغ یا آب را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و به زمان ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید. خامه پرچرب و ادویه‌های نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به مقدار دلخواه بیفزایید و مقداری زمان بدهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

در آخر، سوپ را در کاسه‌های سرو بریزید و با پنیر پارمسان و مقداری فلفل سیاه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

 

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا