سلامتی

افت مصرف گوشت از نرخ ابتلا به این بیماری می‌کاهد_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

یک پروژه همانند‌سازی بین‌المللی تازه نشان می دهد با افت ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوری‌شده می‌توان از بیشتر از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.

به نقل از مدیسن نت، این چنین این مطالعه نشان داد با افت این مقدار مصرف می‌توان ۹۲۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۵۳۳۰۰ مورد سرطان روده بزرگ را هم از بین ببرد.

این مقدار نزدیک به ۱۰ برش بی کن در هفته است.

بر پایه مطالعه تازه محققان دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند و دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل، اگر افراد مصرف گوشت قرمز را ۳۰ درصد به طور همزمان افت دهند، مزایا سلامتی آنها حتی زیاد تر خواهد می بود.

«لیندزی جاکس»، یکی از نویسندگان این پژوهش از دانشگاه ادینبورگ، او گفت: «افت مصرف گوشت توسط سازمان‌های ملی و بین‌المللی برای افت انتشار کردن گازهای گلخانه‌ای پیشنهاد شده است.»

او در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «تحقیق ما مشخص می کند که این تغییرات در رژیم‌های غذایی می‌تواند مزایای سلامتی قابل‌توجهی داشته باشد، و به این علت این روال یک فرایند بُرد-بُرد آشکار برای مردم و سیاره زمین است».

این مطالعه تخمین زد که افت ۳۰ درصدی در مصرف گوشت قرمز به تنهایی می‌تواند از بیشتر از ۷۳۲۰۰۰ مورد دیابت، ۲۹۱۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۳۲۲۰۰ مورد سرطان روده پیشگیری کند.

برای این مطالعه، آنها از داده‌های یک نظرسنجی بهداشتی دولت ایالات متحده برای همانند سازی اثرات سلامتی ناشی از افت مصرف گوشت منفعت گیری کردند.

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

محققان خاطرنشان کردند که مطالعات دیگر سطوح بالای مصرف گوشت‌های فرآوری شده در رژیم غذایی را با بیماری‌های مزمن مرتبط دانسته‌اند، اما تعداد مقداری از آنها تأثیر آن را بر چندین پیامد سلامتی بازدید کرده‌اند.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا