خوردن این غذا جهت کوچک شدن مغز میشود_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
۱) التهاب مغز
فست فودها طبق معمولً حاوی سطوح زیاد بالایی از قند و چربی می باشند و مصرف بیشتر از حد آنها در رژیم غذایی، جهت تشکیل التهاب در مغز میشود. این اتفاق «التهاب عصبی» نامیده میشود و مجموعهای از رویدادها را به وجود میآورد که تبدیل التهاب زیاد تر میشود و میتواند به سلولهای مغزی (نورونها) صدمه رساند.
هماین چنین اشکار شده است که علاقهمندان به فست فود همیشه گرسنه می باشند و میل بسیاری به غذا خوردن دارند. افراط در مصرف فست فود میتواند یک چرخه معیوب صدمه به نورونهای مغزی تشکیل کند و این صدمه علتمیشود افراد بیشتر از پیش گرسنه شوند و تمایل زیاد به خوردن غذا اشکار کنند.
۲) افت توانمندیهای یادگیری
محققان دریافتهاند که افرادی که زیاد فست فود میخورند، در تستهای ساده حافظه، کارکرد ضعیفتری دارند. فست فود و دیگر غذاهای ناسالم میتوانند علتکاهش انعطافپذیری عصبی شوند؛ فرآیندی که به مغز اجازه میدهد ازمایش ها ما را به گفتن خاطرات ذخیره کند. ازمایش ها ما به گفتن خاطراتی ذخیره خواهد شد که از طریق اتصالات بین نورونهای مغزی در حال سازماندهی مجدد می باشند و در مغز دستهبندی خواهد شد. این فرآیند را می توان با کلمه «نوروپلاستیسیتی» توصیف کرد. رژیمهای غذایی مملو از مواد غذایی ناسالم علتتضعیف روال نوروپلاستیسیته خواهد شد؛ که برای تشکیل خاطرات تازه و یادگیری سریع چیزهای تازه الزامی است.
۳) افسردگی
مطابق یک مطالعه اسپانیایی، افرادی که زیاد فست فود میخورند، ۵۱ درصد زیاد تر از سایرین در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند. از طرفی ابتلا به افسردگی نیز سلامت کلی را تحت تأثیر قرار میدهد و اثرات منفی بر آن دارد.
تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا اشکار شود آیا مصرف فست فود علتافسردگی میشود یا این که افراد مبتلا به افسردگی زیاد تر تمایل به مصرف فست فود دارند.
۴) اضطراب
علاوه بر افسردگی، مصرف بیشتر از حد فست فود با علائم اضطراب مرتبط است. کربوهیدراتهای تصفیهشده در تعداد بسیاری از فست فودها میتواند علتنوسان قند خون شود. قند خون زیاد پایین میتواند علتحملات پانیک، بیخوابی و دیگر علائم اضطراب شود. علاوه بر این، افتاسیدهای چرب امگا ۳ در غذاهای سرخشده میتواند علتشود مغز علائم اضطراب را همانندسازی کند.
۵) بیشفعالی
خوردن مقدار بالای فست فود یا دیگر غذاهای ناسالم میتواند شما را عصبانی کند. این اتفاق با وجود رنگهای مصنوعی و مواد نگهدارنده، به اختصاصی بنزوات سدیم حاضر در این غذاها ربط دارد. بنزوات سدیم را میتوان در محصولاتی همانند نوشابههای رژیمی، آبمیوهها و سسها یافت. مطالعات صورتگرفته مشخص می کند که رنگهای مصنوعی و مواد نگهدارنده میتوانند حس پرتحرکی و بیشفعالی در مغز تشکیل کنند.
۶) زوال عقل
زیادهروی در مصرف فست فود میتواند مقدار انسولین تولیدشده توسط لوزالمعده را افزایش دهد. این در حالی است که افزایش تشکیل انسولین میتواند تبدیل دیابت نوع ۲ شود. ابتلا به دیابت نوع ۲، ربط مستقیم و ترسناکی با زوال عقل دارد. اگر مغز مقاومت به انسولین تشکیل کند، توانایی آن در تشکیل و ذخیره خاطرات امکان پذیر صدمه ببیند و خطر زوال عقل را افزایش دهد. از همین رو، آلزایمر در علم پزشکی، «دیابت مغز» نامیده میشود.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




