پیشنهاد های طب سنتی برای مقابله با گرما؛ لزوم پرهیز از غذاهای گرم و سنگین_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
دکتر صدیقه مقدادی اظهار کرد: طبیعت فصل تابستان گرم و خشک است و در این فصل قوت هضم دستگاه گوارش نسبت به فصول سرد افت مییابد، به این علت مصرف غذاهای سنگین و دیرهضم همانند حلیم، کلهپاچه و جگر پیشنهاد نمیشود.
وی با اشاره به غذاهایی که میتوانند جهت تشدید گرمی مزاج در تابستان شوند، او گفت: مصرف مواد غذایی با طبع گرم و خشک همانند غذاهای سرخشده، ادویهجات تند، فلفل و خوراکیهای شور باید محدود شود تا بدن در اعتدال حرارتی باقی بماند.
مقدادی افزود: برای جلوگیری از گرمازدگی در این فصل، مصرف مواد غذایی با طبع سرد و تر زیاد سودمند است. کاهو، خیار، کدو و دیگر سبزیجات خنک در رژیم غذایی روزانه باید گنجانده شود. این چنین انواع سوپها و آشهای سبزیجاتمحور با چاشنیهای خنک همانند آش آلو، آش آبغوره، آش انار، آش تمرهندی، آش زرشک و سوپ جو از غذاهای پیشنهادشده در طب سنتی می باشند.
او همین طور گفت: نوشیدنیهای سنتی و طبیعی همانند شربت آبلیمو، شربت سکنجبین و شربت خاکشیر بهعلت خاصیت خنککنندگی، از بهترین گزینهها برای فراهم آب بدن و پیشگیری از گرمازدگی محسوب خواهد شد.
بنابر اظهار وزارت بهداشت، این متخصص طب سنتی این چنین با اشاره به انتخاب مناسب منبع های پروتئینی در تابستان او گفت: از بین گوشتها، گوشت پرندگان کوچک نظیر مرغ، جوجه، کبک و بلدرچین و نیز ماهی که هضم راحتتری دارند، برای مصرف در این فصل مناسبتر می باشند.
وی در آخر به نوشته فعالیت بدنی در تابستان نیز اشاره کرد و او گفت: ورزشهای سنگین که علتتعریق زیاد خواهد شد در این فصل میتوانند بدن را بیشتر از حد گرم و خشک کنند. به این علت پیشنهاد میشود قبل از ورزش، حتماً آب و مایعات کافی مصرف شود تا از صدمه ناشی از گرما پیشگیری شود.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




