لقمه خوشمزه و مقوی برای تغذیه مدرسه دانش آموزان_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
با نزدیک شدن به ماه مهر و فصل اغاز مدارس یکی از دغدغههای مادران این است که چه نوع خوراکی را برای تغذیه کودکان خود در مدرسه تهیه کنند که هم بچهها آن را دوست داشته باشند و هم سالم و مقوی باشد و انرژی ملزوم را تا آخر ساعت مدرسه در بدن کودکان فراهم کند.
گرچه کودکان امروز زیاد تر به خوراکیهای ممنوعه و زیان اور همانند انواع چیپس و پفک و کیک و آبیموههای بازاری علاقه دارند، شما میتوانید با خلاقیت و ابتکار لقمههای خوشمزه و سالم خانگی را در منزل برای آنها تهیه کنید و یقین باشید که بچهها از خوردن آن لذت میبرند. ما در این نوشته میخواهیم نحوه تهیه یک مدل لقمه خوشمزه و مقوی را به شما آموزش بدهیم که برای تغذیه مدرسه دانش آموزان زیاد مناسب است و طعم و ظاهر جذابی دارد. اگر دوست دارید این لقمه خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این نوشته با نحوه تهیه لقمه مدرسه همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای تهیه لقمه مدرسه
- آرد سفید گندم: ۱ لیوان
- ماست یا شیر: ۲ لیوان
- تخم مرغ: ۲ عدد
- روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و آویشن: به مقدار ملزوم
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهای رنگی: ۱ عدد
- زیتون خرد شده: نصف پیمانه
- سینه مرغ پخته: ۱ پیمانه
- پنیر پیتزا: ۳ قاشق غذاخوری
نحوه تهیه لقمه مدرسه
برای درست کردن این لقمه خوشمزه ابتدا ماست را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آرد را همراه با نمک، فلفل و آویشن به آن اضافه کنید و در آخر تخم مرغها را داخل مواد بریزید.
اکنون با همزن دستی مواد را از یک جهت هم بزنید تا به طور یکنواخت با هم مخلوط شود. این خمیر شل است و حالت مایه دارد.
کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید.
خمیر آماده را روی سینی بریزید و کامل پخش کنید.
اکنون قارچ خرده شده، زیتون خرد شده، فلفل دلمهای خرد شده و سینه مرغ پخته و خرد شده را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید تا همه جای خمیر را بپوشاند.
در آخر پنیر پیتزا را روی سطح مواد پخش کنید و سینی فر را داخل فر ۱۷۰ درجه به زمان ۵۰ دقیقه قرار بدهید تا بپزد و روی مواد طلایی شود.
سپس از پخت برش بزنید و نوش جان.
نکات مهم
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است، این چنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تحکیم میکند. زمان خرید قارچ به این مسئله دقت داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ این چنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به طور پخته آن را مصرف کنید.
ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر اراعه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته علتمیشود که چربی و مواد ناسالم حاضر در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر زمان جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. این چنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه بعد از پخت روغن بعد نمیدهد. برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه تلاش کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم منفعت گیری کنید.
ـ زیتون یکی از خوشمزهترین و مفیدترین خوردنیهای همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر میکند و از قیمت غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به علت داشتن ویتامین آ میتواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه جهت تسکین برخی دردها در مفاصل میشود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که میتواند از بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم میتواند به تنظیم سطح قند خون پشتیبانی کند.
چطور تلخی زیتون را بگیریم؟
همه انواع زیتونها تلخ می باشند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آنها با آب است؛ یعنی این که زیتونها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس سپس از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مساعد به دست بیاورد. بعد از این که تلخی زیتونها از بین رفت، مجدد آنها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شما است، بریزید؛ سپس روی زیتونها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گلپر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




