سلامتی

دانه‌ای کوچک اما معجزه‌گر برای سلامتی_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

تخم کتان، دانه‌ای قهوه‌ای یا طلایی‌رنگ است که از گیاه کتان به دست می‌آید. این دانه منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر، پروتئین، لیگنان‌ها (ترکیبات آنتی‌اکسیدانی)، ویتامین‌ها و مواد معدنی همچون منیزیم و پتاسیم است. ترکیبات سودمند این دانه، آن را به یکی از برترین مواد غذایی برای نگه داری سلامتی تبدیل کرده است.

تحکیم سلامت قلب و افت کلسترول

تخم کتان دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که به افت کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) پشتیبانی می‌کند. این چنین، این دانه با افت التهاب و بهبود گردش خون، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را افت می‌دهد.

پشتیبانی به افت وزن و کنترل اشتها

فیبر بالای تخم کتان به تشکیل حس سیری طویل‌زمان پشتیبانی کرده و از پرخوری جلوگیری می‌کند. این چنین، با بهبود متابولیسم و افت چربی‌های اضافی بدن، در مدیریت وزن مؤثر است.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

برترین و بروزترین اخبار ورزشی اقتصای تکنولوژی و سلامتی را در وب سایت خبری بام وطن دنبال کنید.

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا