مصرف گریپ فروت به چه افرادی زیاد تر پیشنهاد می شود؟_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
در این نوشته به مزایا مصرف گریپ فروت برای بیماری های گوناگون اشاره می کنیم :
خواص مصرف گریپ فروت برای هر بیماری
در یک تحقیق گسترده که در بین بیماران مبتلا به دیابت انجام شد، محققان دریافتند که مصرف نصف گریپ فروت قبل از غذا میتواند سطح گلوکز ۲ ساعت سپس از غذا و قند خون کلی را افت بدهد. ضمن اینکه منفعت گیری از گریپ فروت قبل از غذا به افت مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت هم پشتیبانی میکند.
از اینرو، محققان دریافتند که به گمان زیاد اگر بیماران دیابتی با نظر پزشک خود، منفعت گیری از گریپ فروت تازه (و نه آب گریپ فروت صنعتی) را در برنامه غذایی خود داشته باشند، بهتر میتوانند قند خونشان را کنترل کنند.
در ادامه به دیگر خواص گریپ فروت و تاثییر عادت به خوردن این میوه برای بیماران خاص اشاره میکنیم.
۱. کنترل سختی خون
هر یک پیمانه استاندارد از گریپ فروت تقریبا ۳۰۰ میلیگرم یعنی به اندازه یک عدد موز، پتاسیم دارد. پتاسیم یکی از الکترولیتهای مهم بدن برای پشتیبانی به اعتدال مایعات و پیشگیری از کمآبی بدن است. علاوه بر این، دریافت پتاسیم کافی میتواند با کنترل سختی خون، نگه داری ضربان قلب و تشکیل اعتدال در انقباضهای عضلانی، به بیماران مبتلا به سختی خون و بیماران قلبی پشتیبانی کند.
از اینرو، افراد مبتلا به سختی خون بالا یا بیماران قلبی هم میتوانند با نظر و مشورت پزشک خود، گریپ فروت را در برنامه غذایی منظمشان بگنجانند. یقیناً برای داشته باشید که اگر داروهای رقیق کننده خون همانند وارفارین یا آسپیرین مصرف میکنید باید درمورد مقدار مصرف گریپ فروت و زمان مصرف آن با پزشک معالجتان مشورت کنید.
۲. پشتیبانی به افت وزن
گریپ فروت دارای مقادیر قابل توجهی از فیبر غذایی است. دریافت فیبر کافی در طول روز میتواند علتایجاد حس سیری طویل زمان، پیشگیری از ریزه خواری در طول روز و درنهایت کنترل وزن شود. اگر دچار اضافه وزن هستید و رژیم افت وزن دارید، به شما پیشنهاد میکنیم که حتما گریپ فروت را بهگفتن یک میوه کم کالری و با فیبر زیاد در رژیم غذاییتان داشته باشید.
۳. پشتیبانی به از بین بردن کم خونی
یکی از بهترین مواد مغذی گریپ فروت، آنتیاکسیدان قوی به نام ویتامین C است. تقریبا هر یک عدد گریپ فروت میتواند نزدیک به ۶۴ درصد از نیاز روزانه بدن بزرگسالان به ویتامین C را تامین کند. دریافت ویتامین C، مخصوصا همراه با قولهای غذایی مهم، به جذب زیاد تر آهن حاضر در غذا پشتیبانی میکند.
به همین علت هم متخصصان تغذیه به افراد مبتلا به کم خونی پیشنهاد میکنند که همراه با غذاهای حاوی آهن همانند انواع غذاهای گوشتی، منفعت گیری از گریپ فروت تازه را فراموش نکنند. افزایش سطح آهن در بدن به انتقال اکسیژن از طریق جریان خون به سلولهای بدن پشتیبانی میکند و مانع از تشکیل خستگی های مزمن، سردی دست و پا و این چنین دیگر عوارض ناشی از کم خونی میشود.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




