سلامتی

خواص بی نظیر این میوه برای سلامتی_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن

پاپایا یک میوه گرمسیری سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. برخی از ترکیبات حاضر در پاپایا امکان پذیر خواص ضد سرطانی داشته باشند و سلامت قلب را بهبود بخشند.

خوشمزه و سرشار از مواد مغذی

منشا پاپایا در آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک است اما اکنون در تعداد بسیاری از نقاط دیگر جهان رشد می کند. این میوه حاوی آنزیمی به نام پاپائین است که می‌تواند زنجیره‌های پروتئینی سخت حاضر در گوشت ماهیچه ها را از بین ببرد. به همین علت، هزاران سال است که مردم از پاپایا برای نرم کردن گوشت منفعت گیری می‌کنند. این میوه شکلی همانند به گلابی دارد و می‌تواند تا ۵۱ سانتی متر طول داشته باشد. پوست پاپایا در وقتی که تا این مدت نرسیده سبز و در زمان رسیدن نارنجی است در حالی که گوشت آن زرد، نارنجی یا قرمز است. یک پاپایای کوچک ۱۵۲ گرمی حاوی:

اثرات آنتی اکسیدانی قوی

آنتی اکسیدان‌ها، از جمله کاروتنوئیدهای حاضر در پاپایا، می توانند رادیکال‌های آزاد را خنثی کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول های واکنشی می باشند که در طول متابولیسم بدن شما تشکیل خواهد شد. آن‌ها می‌توانند استرس اکسیداتیو را افزایش دهند که می‌تواند تبدیل بیماری شود. مطالعات مشخص می کند که پاپایای تخمیر شده می‌تواند استرس اکسیداتیو را در افراد مسن و افراد مبتلا به پیش دیابت، کم کاری تیروئید خفیف و بیماری کبدی افت دهد

خواص ضد سرطانی

تحقیقات مشخص می کند که لیکوپن حاضر در پاپایا می‌تواند خطر سرطان را افت دهد. این چنین امکان پذیر برای افرادی که تحت درمان سرطان می باشند سودمند باشد. پاپایا امکان پذیر با افت رادیکال‌های آزاد که به بهبود سرطان پشتیبانی می‌کنند، عمل کند. علاوه بر این، پاپایا امکان پذیر اثرات منحصر به فردی داشته باشد که در دیگر میوه‌ها مشترک نیست. در بین ۱۴ میوه و سبزیجات با خواص آنتی اکسیدانی شناخته شده، تنها پاپایا فعالیت ضد سرطانی در سلول‌های سرطان سینه نشان داد.

بهبود سلامت قلب

افزودن پاپایا زیاد تر به رژیم غذایی امکان پذیر سلامت قلب شما را تحکیم کند. مطالعات مشخص می کند که میوه‌های سرشار از لیکوپن و ویتامین C امکان پذیر به پیشگیری از بیماری قلبی پشتیبانی کنند. آنتی اکسیدان‌های حاضر در پاپایا امکان پذیر از قلب شما محافظت کند و اثرات محافظتی کلسترول HDL خوب را افزایش دهد. در یک مطالعه، افرادی که مکمل پاپایای تخمیر شده را به زمان ۱۴ هفته مصرف کردند، نسبت به افرادی که دارونما دریافت کردند، التهاب کمتر و نسبت بهتری از کلسترول بد به خوب داشتند.نسبت بهبود یافته با افت خطر بیماری قلبی مرتبط است.

مبارزه با التهاب

التهاب مزمن ریشه تعداد بسیاری از بیماری‌ها است و غذاهای ناسالم و انتخاب سبک زندگی نادرست می‌توانند روال التهابی را تحریک کنند. مطالعات مشخص می کند که میوه‌ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان همانند پاپایا به افت نشانگرهای التهابی پشتیبانی می‌کنند. به گفتن مثال، یک مطالعه اشاره کرد که مردانی که مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از کاروتنوئید را افزایش دادند، افت قابل توجهی در CRP، یک نشانگر التهابی خاص داشتند.

بهبود هضم

آنزیم پاپائین حاضر در پاپایا می تواند هضم پروتئین را آسان تر کند. مردم مناطق گرمسیری پاپایا را دارویی برای یبوست و دیگر علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) می‌دانند. در یک مطالعه، افرادی که به زمان ۴۰ روز یک رژیم غذایی مبتنی بر پاپایا مصرف کردند، بهبود قابل توجهی در یبوست و نفخ داشتند . نشان داده شده که دانه‌ها، برگ‌ها و ریشه‌های این میوه نیز برای درمان زخم در حیوانات و انسان‌ها می‌تواند موثر باشد.

محافظت در برابر صدمه های پوستی

پاپایا علاوه بر این که بدن شما را سالم نگه می‌دارد، می‌تواند به پوستی شاداب‌تر و جوان‌تر به نظر برسد. باور بر این است که رادیکال‌های آزاد به علت فعالیت بیشتر از حد مسبب تعداد بسیاری از چین و چروک، افتادگی و دیگر صدمه‌های پوستی است که با افزایش سن رخ می‌دهد. ویتامین C و لیکوپن حاضر در پاپایا از پوست شما محافظت می‌کند و امکان پذیر به افت این علائم پیری پشتیبانی کند.

دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی

اخبار پزشکی

اخبار اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار کسب وکار

اخبار فناوری

[ad_2]

منبع

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا