مبارزه با آلرژی غذایی با پشتیبانی خود مواد غذایی_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
فلاونوئیدها ترکیبات طبیعی می باشند که در میوهها، سبزیجات، گیاهان و برگها یافت خواهد شد و دارای تعدادی مزایا دارویی می باشند. مطالعاتی وجود دارد که مشخص می کند فلاونوئیدها امکان پذیر در برابر زوال عقل محافظت تشکیل کنند، دارای خواص ضد پیری باشند و به تهیه نان مناسب برای افراد مبتلا به دیابت پشتیبانی کنند.
به نقل از نیواطلس، اکنون، یک مطالعه تازه از دانشگاه علوم توکیو(TUS) نشان داده است که یک نوع فلاونوئید خاص به نام کامفرول، میتواند جواب آلرژیک بدن از جمله آلرژیهای غذایی را از طریق تأثیر بر سیستم ایمنی افت دهد.
شرایط آلرژیک همانند آلرژی غذایی، تب یونجه، اگزما و آسم زیاد شایع شده است.
در روده، زیرمجموعهای از سلولهای اراعهدهنده آنتیژن تخصصی به نام سلولهای دندریتیک(DCs) وجود دارد که جوابهای ایمنی اولیه که برای تشکیل آلرژیهای غذایی الزامی را تشکیل میکنند. سلولهای اراعه دهنده آنتی ژن به معنی واقعی کلمه همان کاری را انجام خواهند داد که از نامشان پیداست: اراعه آنتی ژن که مواد خارجی می باشند که علتایجاد جواب ایمنی میشود و سلولهای T را فعال میکند. سلولهای دندریتیک، آنزیمی به نام رتینالدهید دهیدروژناز ۲(RALDH۲) تشکیل میکنند که ماده شیمیایی مشتق شده از ویتامین A را به رتینوئیک اسید تبدیل میکند. سپس رتینوئیک اسید علتایجاد سلولهای T تنظیمکننده(T-regs) میشود که جواب آلرژیک بدن را سرکوب میکنند.
در این مطالعه، محققان نزدیک به ۴۰ فلاونوئید گوناگون را بازدید کردند تا ببینند که آیا گفتن و کارایی RALDH۲ را در سلولهای دندریتیک افزایش خواهند داد یا خیر. آنها دریافتند که کامفرول در این کار مؤثرترین است، به این علت آن را با دقت بیشتری مطالعه کردند.
کامفرول در چای، لوبیا، کلم بروکلی، سیب و توت فرنگی به وفور یافت میشود. این چنین در گیاهان دارویی همانند آلوئهورا و رزماری(Rosemarinus officinalis) یافت میشود. کامپفرول یک فلاونول است، نوعی فلاونوئید که دارای تاثییر ضد التهابی است و مطالعات حاضر با افت خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی، پیشگیری از رشد تومور و افت صدمه ناشی از رادیکالهای آزاد و دیگر سلامتی مرتبط است.
در آزمایشگاه، محققان مشاهده کردند که سلولهای دندریتیک که کامفرول دریافت کردند، RALDH۲ بیشتری تشکیل میکنند. محققان مکانیسمهای مولکولی زیربنایی اثرات کامفرول بر RALDH۲ را بازدید کردند. آنها با تمرکز روی گیرنده هیدروکربن آریل(AhR) که کامفرول آن را مقصد قرار میدهد، دریافتند که فلاونول به گفتن یک آنتاگونیست عمل میکند، گیرنده AhR را مسدود میکند و به نوبه خود، گسترش سلول T تنظیمکننده را تسریع میکند.
سپس آنها به سمت آزمایش کامفرول در مدلهای حیوانی رفتند و با منفعت گیری از پروتئین اووالبومین(OVA) حاضر در سفیده تخم مرغ، آلرژی غذایی را در موشها تشکیل کردند. تجویز کامفرول تعداد سلولهای T تنظیمکننده را افزایش داد و علائم فیزیکی ناشی از آلرژی غذایی را به طور قابل توجهی سرکوب کرد.
محققان زیاد تر بازدید خواهند کرد تا ببینند آیا این اثرات میتوانند در سلولهای انسانی تکرار شوند یا خیر. آنها اعتقاد دارند که تاثییر ضد التهابی و سرکوب کننده سیستم ایمنی کامفرول میتواند روشی امیدوارکننده برای درمان آلرژی باشد.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]




