این آجیلها سرشار از پروتئین هستند_بام وطن

[ad_1]
به گزارش بام وطن
چیزهای شگفت انگیز بسیاری در رابطه آجیل وجود دارد، از جمله این که چطور آنها یک بسته کوچک پر از فیبر و پروتئین می باشند. هر دوی این مواد مغذی با افت شدت هضم و ثابت نگه داشتن سطح قند خون برای تامین انرژی پایدار به سیر نگه داشتن شما پشتیبانی می کنند.
هنگامی سخن بگویید از پروتئین میشود، برخی آجیلها زیاد تر از بقیه میدرخشند. در واقع، برخی از مغزها به اندازه تخم مرغ غنی از پروتئین می باشند. از آنجا که تخم مرغ یکی از بهترین غذاهای پرپروتئین است که میتوانید بخورید (۶ گرم پروتئین)، ما زیاد تر از آن به گفتن یک نقطه مرجع برای یافتن چگونگی ترکیب دیگر غذاها منفعت گیری میکنیم.
۱. بادام زمینی
پروتئین: ۷ گرم در اونس (یک چهارم فنجان)
بادام زمینی از نظر فنی یک حبوبات است که در زیر زمین رشد میکند، اما به علت طعم، بافت و قیمت غذایی به گفتن آجیل مصرف میشود. دلیلی وجود دارد که چرا بادام زمینی آجیل مورد علاقه آمریکاست: آنها مقرون به صرفه، قابل نگهداری و مغذی می باشند و بیشتر از ۷ گرم پروتئین و ۲ گرم فیبر در هر اونس دارند. از بادام زمینی به گفتن یک بین وعده سیر لذت ببرید یا آن را به غذاهای خوش طعم همانند کرفس سرخ شده با بادام زمینی ما اضافه کنید.
۲. بادام
پروتئین: ۶ گرم در اونس (۲۳ بادام)
این آجیل یک نیروگاه است و طیف وسیعی از مواد مغذی از جمله فیبر و آنتی اکسیدانها را اراعه میدهد که هر دو به سلامت قلب پشتیبانی میکنند. این آجیل به ازای هر ۲۳ هسته ۳.۵ گرم فیبر را تامین می کند که بیشتر از ۱۰ درصد نیاز روزانه شما به فیبر را تامین می کند.
مقداری بادام بدون نمک را به گفتن رویه سالاد اضافه کنید، از آنها به گفتن ماده مهم کیک منفعت گیری کنید، همانند کیک قهوه پرتقالی ، یا با پختن بادامها و تهیه یک دسته از بادامهای طعمدار همه چیز را طعمدار کنید.
۳. پسته
پروتئین: ۵.۹۵ گرم در اونس بدون پوسته (۲۹ گرم)
پسته سزاوار تشکر افتخاری است چون دارای مشخصات تغذیهای فوق العادهای است، از جمله پتاسیم تنظیم کننده سختی خون، ویتامین B۶ حمایتکننده سیستم ایمنی و منگنز استخوان ساز. تحقیقات نوظهور مشخص می کند مصرف منظم پسته امکان پذیر با افزایش غلظت باکتریهای سودمند، سلامت میکروبیوم روده شما را بهبود بخشد. پسته به خوبی با پروتئینهایی همانند ماهی و مرغ جفت میشود. از یک پردازنده برای مخلوط کردن پسته و آرد سوخاری در یک آسیاب خرد شده یا ریز منفعت گیری کنید و فیله ماهی یا مرغ خود را قبل از پختن با روکش آغشته کنید.
دسته بندی مطالب
خبرهای ورزشی
[ad_2]
منبع




